Ještě mě ted napadlo zařizování stk. Ale tam teda potřebuješ zase někoho známého a hlavně se to teda dost blbě kombinuje s běžnou pracovní dobou, tak to by pro tebe asi taky nebylo.
Jako jo, to máš pravdu v Praze to je určitě lepší, ale zase že by tě za 500 jako hodinového manžela srazili ze schodů tomu bych nevěřil

Diagnostika je dobrej kšeft když pak následuje i oprava. Samotná diagnostika je na hovno protože jednak ten čínskej kabel má doma kde kdo, druhak když někdo chce jen diagnostiku, znamená to že chce šetřit a pak si to pak bude doma opravovat sám. Já taky dělám základní diagnostiku z pár korun většinou 200-300. Někdo se s tím nemaže, stačí se podívat na stráky autoservisu garant, tam jede diagnostika od 2500 bez dph, ale to by mě každej jak říkáš srazil ze schodů.

No a pak jsou exoti co volaj že chtějí zdiagnostikovat/zjistit cože jim bouchá na nápravě že si to opravěj doma sami. To nevíš jestli se máš smát, nebo jim nadávat do čůráků. Jako jasně budu rozebírat půl zarezlýho lakatoše, abych zjistil kde je jaká vůle abych to pak složil a oni si to doma promazaný pěkně na pohodičku vyměnili. Naštěstí takových není moc a dokážu je celkem rychle odfiltrovat.