Buď čekáš dlouho před nebo po.Pak se někdo zeptá, jestli potřebuješ tři auta. Jasně, když se jedno vymrdá, tak máš do čeho přelézt.

Buď čekáš dlouho před nebo po.

Takže nedostupnost individuální dopravy teda podle tebe zlevní baráky na vsi o milion, tj. podle mě teda ale pak ty samý baráky ve městě nutně musí zdražit. No a když takhle funguje individuální doprava tak stejně tak bude fungovat zrušení vlaků, aby sis pod sebou ve finále nepodřezal větev
Jinak jo máš pravdu když někdo půjde do města tak si to auto teda nekoupí, to mi nedošlo. A jak to bude s těma školkama atd jak tu psal -> Tomaso435 03.10.24 06:47:19: 

To jen k tomu co si kdo nechce připustit
To bych teda rovnou i zrušil vlaky a autobusy. Pak se budou baráky rovnou rozdávat zadarmo

, zaflusaný nádraží, kopice fetek a bezďáků a tak by se dalo pokračovat.

. Ale třeba ty gumy jsou poměrně častá položka.

Jelikož člověk nenabíjí s elektroměrem a pokaždý má jinou cenu elektřiny, tak je to všechno dost odhad. Doma nabíjím celkem za 6,5 Kč/kWh v NT, teď by to mělo klesnout na 5 Kč/kWh. Když se mi podaří někde nasát elektřinu z FVE se spotem, tak řekněme mezi 0,50-2 Kč. Dlouhodobá spotřeba auta i se ztrátami a případným předtápěním bude někde kolem 15 kWh/100. Podle PC v letním půlroce i s klimatizací není problém jezdit za 11 kWh/100. Rychlost 100 km/h mimo obec, v obci podle potřeby, do 70 km/h. Dálnice nemám nikde v okolí. Samozřejmě když je trasa rychlá, tak se to tomu autu vůbec, ale vůbec nelíbí a spotřeba roste raketově. ID je na tohle prej mnohem lepší.
A když odečtu ty hliníkáče, tak 0,56 Kč/km? Au.