Tuner#2 24.03.10 14:22:19 napsal:
→ alchstuip – (Až kým nás STK nerozdelí) 24.03.10
14:19:47: Napsal jsem pravdu a svůj názor – nemůžu? Jak vidím,
stejný má i petr s a CHIP, jen to nanapíšou naplno.
Oni totiz nepaisu nieco co ma zmysel a priemerne inteligentny clovek to moze normalne zobrat. Nerad sa tu zapajam do vasich zbytocnych vojen o hovne... ale ked napises "Neblbněte tady vychvalovat koncern, to by Vám taky mohl Borin začít vyhrožovat rozbitím huby a nebo Jiřík psát jak to má tvrdej podvozek a sedačky"
Tak sa musim ozvat. Ked nieco podobne napise nejaky 15 rocny pubertak, je to ok... ale ked to napise chlap v mojom veku, tak sorry, je to podla mna len provokacia niekoho, kto sa vyziva v rypani do inych ludi....
A co sa tyka vychvalovania jednotlivych vyrobcov, mozem porovnat len vozy, v ktorych som sa viezol (soferoval)
Passat 1,8T - paradne zvezenie, v celku pohodlne auto, ale ked na to slapnes, zere to aj travu okolo cesty
Fabia 1 1,4 - tragedia, ziadne pohodlie, takmer ziadne jazdne vlastnosti, vykon +- ok, spotreba neviem, ja som to netankoval.... ale nechcel by som to auto, neviem si predstavit ist v tom viac ako 200km
Octavia Tour 1,6 - v pohode vykon, jazdne vlastnosti ok, ale zase velmi nepohodlne sedacky
Citroen Xsara II 1,4 - pohodlne, priestranne, velmi dobre jazdne vlastnosti, krasne sedi v zakrutach, dovoli rychle prejazdy. Dlhodoba spotreba okolo 6l/100km
Naposledy som za vikend absolvoval 1400 km a ked som v nedelu vecer vystupil z auta, bol som v pohode, ziadna bolest chrbta, mohol som kludne soferovat dalsich 500 km. Kolegovia co isli vo fabii, tak sa zotavovali 2 dni....
Takze toto su moje osobnne skusenosti... Ak chce T2 ukazat svetu, ze puberta sa nevyhyba ani tridsiatnikom, moze kludne pokracovat, sam robi zo seba saska.... a mozno ho to raz prejde a zacne argumentovat tak nejako prisluchajuco veku..... Toto nieje o tom. komu ake auto vyhovuje, ale cisto o tom, ze si niekto potrebuje nafukovat svoje virtualne ego....