Pak mi to nedalo a jal jsem se řešit sekačku, kterou jsem včera vytáhl z hromady šrotu na parcele místního zahrádkářského spolku. Po dvou hodinách vrtání ve stroji a řešení jeho neduhů jsem v rámci testování posekal zahradu, pak jsem se dal do řeči se sousedem (který mne včera potkal, když jsem táhl sekačku ze sběru) - divil se, že už funguje
a mezi řečí si postěžoval, že už mu skoro dva roky známý slibuje, že mu opraví upadlý pant na bráně......když jsem dosekal, vzal jsem svářečku a šel k sousedoj, vytvořil nové panty jednoho křídla brány, pak jsem při cestě pro zednickou lžíci přenosil věci z jedné půlky budoucí dílny do poloviny druhé, kde už je hotová izolace a po šesté večer konečně umíchal maltu a vyzdil další řádku cihel budoucího kurníku. To poslední jsem chtěl dělat dopoledne...

to daš,,

Doufám teda, že někde není zkrat, spíš ne, dávám to na vrub zoufalému stavu elektrod. Vtipná byla jízda s autem s baterkou s účinkem mizernýho kondenzátoru, kde nejdřiv po roztlačení auto chodilo do doby, než se zaply světla a když se baterka trochu oživila, tak osvětlení i zapalování fungovalo, ale když otáčky klesly pod volnoběh, auto se ponořilo do takřka tmy.