Mám doma feliciu vo výbave holobit (1.3ka)a na vrakovisku je jedna 1.6-ka s klimou servom a v elektrike.obe predné dvere v elekrike už mám doma.
1Piropásy sú na niečo dobré alebo je to zbytočnosť a na akom princípe fungujú?
2Ako odmontovať piropás aby mi tam nerozletel?Totiž šoférový by som musel vybrať kvôli kábeláži ku prepínačom elektrických okien.
3Ovládanie elektr zrkadiel je vždy len na šoférvých dverách?Akoby som videl na predaj aj na pravé dvere.
4Zo štvorramenného volantu ako dám dole stred s airbagom?
5Na akom pricipe funguje airbag a čo je k tomu potrebné do auta v ktorej to nebolo z výboby?
6V tej 1.6ke vedú dve káble do plastovej ˝˝krabičke˝˝ u protikusov zadných pásov na podlahe,to je na čo?
7Stručný návod ako vymontovať palubovku?Na lavej strane som to už skúsil s menším úspechom ale na pravej nenachádzám skrutky.
8Kábeláž z motorového priestoru môžem odstrihnúť alebo z toho môžem niečo potrebovať k elektr oknám,zrkadlám k centrálu a alarmu?
9Centrál v zadných dverách.Ako to vybrať von?Sa mi zdá že plech ku ktorému je to prišrobovaný je prinitovaný k zámku.
10Asi je to všetko

A to jsou vystavená jen hotová auta, kontinuélně probíhá nákup a rekonstrukce dalších aut + nezávodní auta