-> Tomaso435 10.03.25 11:44:28: kavaliru?
minulej pes nas prisel pres 300tis.kc za zivot, tak fakt neresim par kacek za LPG
-> saskyn2 10.03.25 22:29:37: jo, min starosti - delat rozvody :) ja se k tomu nemuzu dokopat u ovce, to je tak zbytecna prace, kterou nesnasim, to radeji 5x dolu hlavu u feldy :), na praci na OHV motoru se tesim, ale na tehle VW paskvilech to je nocni mura. LPG tankují po 500km u feldy, 600 u ovce - nadrz ze supa a po 350 u fab, tam je mala nadrz a blbe plovak, ale tak kdyz byla za 1200kc na 7 let :) Jeste se mi nestalo, ze bych kvuli LPG nekde nezaparkoval, vzdyt jsou sude v OC mista v Brne casto na strese nebo jsem na to kaslal, v Turecku a trajekt pres Dardanely byl take zakazan plyn, tak jsem to resil jen odstranenim oznaceni, protoze preci kvuli tomu bych nejel na Bospor, ve Vidni mi kdysi rapid nechtel chytnout, bylo to na Vanoce, LPG uz smrdelo a sel ke me hlidac, povedlo se nastartovat a ujel jsem mu :)
Jako dobry Vase napady - naftova felda, 2 litr fabia, ale ja tydle auta nechci, ja potrebuju jezdit a ne se v tom vrtat... jako ovce dobra, ale na denni jezdeni fakt ne, to je jak 130ka nebo AEE, cloveku to na obcasne pouziti nevadi, ale k dennimu pouziti by se z toho zblaznil. Co do spolehlivosti ta naftova felda bude drzak, stejne jako SDi fab, ale v tomto ohledu je taky potreba myslet ekologicky.