Teď udělali modré zóny už i u máti v Košířích a u kamaráda ve Střešovicích...

V těch Střešovicích je to obytná zóna a navzdory tomu tam modré čáry načmárali i v místech, která nejsou označená jako parkoviště (protože je tam původní vydlážděný pruh pro stání příliš úzký a nevyhovuje dnešním normám - se škodovkou se do něj v pohodě vejdu, ale většina moderních vozů ční půlmetru do vozovky) a tedy se tam stát nesmí, ač se tam běžně parkuje (občas to tam olístečkujou měšťáci)...
Teď jsem v očekávání obsílky od MP za stání na chodníku na Praze 7. Tedy vlastně nešlo o stání, ale zastavení (stál jsem tam asi 10 minut za účelem naložení nákladu). Není mi moc jasné, kde jinde bych tam měl s vlekem zastavit, když je tam šikmé stání střídavě na levé a na pravé straně, jednosměrka a dvaapůl metru široký chodník, takže když jsem stál na chodníku a pravá kola jsem měl na vozovce těsně u obrubníku, neblokoval jsem ani průjezd vozidel (i kdyby tam jel David s mixem, tak pohodlně projede

Stál jsem jako to bílé auto vlevo, jen asi o 30 metrů dále... www.google.com/maps/.../d ata=!3m8!1e1!3m6!1sAF1QipP ijuGOr2YOfwR0gZo2hagxqm0as UaXK8-WE0lQ!2e10!3e11!6sht tps:%2F%2Flh5.googleuserco ntent.com%2Fp%2FAF1QipPiju GOr2YOfwR0gZo2hagxqm0asUaX K8-WE0lQ%3Dw203-h100-k-no- pi0-ya169.29407-ro0-fo100! 7i7680!8i3840