-> Gryzly 11.08.15 21:19:09: Tohle je asi nějaká móda - taky to vídám na parkovištích, místo toho, aby to dali někam stranou na volnej plac, nebo na chodník...
S Pionýrem parkuju většinou někde na trávníku, nebo na chodníku hnedle vedle vchodu do domu, kam zrovna jdu, chápu, že větší stroje s tím maj trochu problém, ale dost často jsou to skůtříky, jako na Tvé fotce...
Dneska jsem už v práci domlouval dva stěhováky. To snad není možný.
A kolega nadával taky a když jsem mu říkal, že už mám sehnanýho ještě druhýho a ve třech to odnesem tak že on s tím nechce mít nic společného. Přizdisráč.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To si kur.. Ještě jsem mu popojel a musel to lámat na 4x.. Ani mě nehlo mu couvnout..Stejně za mnou stáli další..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : On došel se sklopenýma ušima a omluvou. Já jsem klidný člověk, řekl jsem mu jen pár nehezkých slov a byl pokoj. Měl spíš kliku že jsem vychladl já. Měl jsem domluvený odvoz nábytku k zákazníkovi a nešlo vyjet.
Tak sousedy jsem prošel všechny. Před chvilkou se na mě dozvonil chlapec a vyslechl si dost nepěkné slova. Holt mu nic jiného nezbylo než se přijít sám udat Nechtěl jsem dělat raději nic radikálního
OK, příště to vyfotím líp Ještě, že tam teď už nejezdím, z některých těch jedinců se ve mě vařila tělesná tekutina modré barvy, tam se klidně i stalo, že byla ta zastávka zaskládaná celá... A protože to je končená (a zároveň i první) zastávka na trase, nějakou dobu tam potřebuju stát, že jo...
-> Luky: Tak jsem dnes šel před pátou z práce a viděl jsme ten šedý skutr přijíždět, paní z výroby, cca 50 - 60 let. a zas to píchla doprostřed místa pro auta. ted vím aspon která to je.