skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6459 příspěvků (zobrazeno 1601 až 1650) od 17.12.2009 do 10.06.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Gryzly: Tak v týhle situaci to nechápu, ale kolikrát se špatně odhaduje vzdálenost za autem ...
Taková bloňďatá pipina, koupí si nejmenší auto a neumí to ani zaparkovat.
-> Pecyn: Nepokusil se treba vysvetlit, co ho vedlo k tomu, ze takhle "zaparkoval"? Tohle by omluvil snad jedine prujem klepajici na sverac :-)
-> Pecyn: Měl si ho chudáka nechat bejt. Dost na tom, že má Kiu
A 100% i tlustou ošklivou manželku včetně zlé tchyně.

-> Pecyn: Jo, jsem si to špatně přečetl, jsem nejdřív četl že on nadával. 

-> Pecyn: Tak nabudúce ak má strešné okno tak zavolaj mixér a naplň mu to betonom

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : On došel se sklopenýma ušima a omluvou. Já jsem klidný člověk, řekl jsem mu jen pár nehezkých slov a byl pokoj. Měl spíš kliku že jsem vychladl já. Měl jsem domluvený odvoz nábytku k zákazníkovi a nešlo vyjet.
-> Pecyn: Tak jsi mu jeho nepěkná slova opětoval nebo jak? Já bych počkal, až vychladne a omluví se.
Tak sousedy jsem prošel všechny. Před chvilkou se na mě dozvonil chlapec a vyslechl si dost nepěkné slova. Holt mu nic jiného nezbylo než se přijít sám udat
Nechtěl jsem dělat raději nic radikálního 

-> Luky: A bude si smrdět před vlastním? To asi ne.
Kamení je lepší, to se i samo naloží dovnitř.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebo hnůj
-> Pecyn: není to někdo od sousedů, že by jsi se na někoho dozvonil?

Já bych tu Liazku stojící za ním i nešťastnou náhodou vysypal příslušným směrem... hlavně pořádný kameny naložit. :)
-> Pecyn: 4 prázdný gumy už docela naserou...
za něj liazku s vlekem a hotovo

-> Pecyn: minimálně bych odjel na 14 dní na dovolenou a nechal tam auto s vozejkem

Lísteček už jsem aplikoval. Navíc za ním stojí moje auto napříč. Asi se mi bude chtít ho nastartovat až příští den 

-> Pecyn: je na trávníku, zapřáhnout odtáhnout do silnice aby překážel a nechat ho bejt.
-> Pecyn: na papír za stěrač
"jestli pícháš tak jak parkuješ, tak se nediv, že tě nikdo nemá rád"
"jestli pícháš tak jak parkuješ, tak se nediv, že tě nikdo nemá rád"

Nějaký idiot mi blokuje vjezd do provozovny. Jak si ho vychutnat?
-> King: Nj. pan Král se ozval. 

-> 1560: My jsme příbuzný? :-)
OK, příště to vyfotím líp
Ještě, že tam teď už nejezdím, z některých těch jedinců se ve mě vařila tělesná tekutina modré barvy, tam se klidně i stalo, že byla ta zastávka zaskládaná celá... A protože to je končená (a zároveň i první) zastávka na trase, nějakou dobu tam potřebuju stát, že jo...

-> 1560: Ne přes tu Incu na to parkoviště vidět není. ;-)
Ale vidíte na těch všech fotkách tu značku "P" před úplně prázdným parkovištěm v pozadí, že?
-> VeTeV:

-> Honzaloun 21.07.15 20:51:36: no jo blavak 

-> Gryzly: A píchl jsi jí aspoň gumu?
-> Luky: Tak jsem dnes šel před pátou z práce a viděl jsme ten šedý skutr přijíždět, paní z výroby, cca 50 - 60 let. a zas to píchla doprostřed místa pro auta. ted vím aspon která to je.
-> Gryzly: pokud je to firemní parkoviště tak vytisknout a šup s tím na nástěnku s nějakým komentářem
-> Gryzly 17.07.15 18:14:15: Toto je megazmrdstvo. Sam mam skutra, hlavne kvoli dochadzaniu do roboty a parkovaniu - mam parkplac v parkovacom dome pri robote, ale ked idem skutrom, tak ho dam do parkhausu tal, aby som nezaberal miesto pre auto. Ale aj u nas sa najdu kolegovia na motorkach, ktori masinu zaparkuju ako auto..... :-/
-> Pavel P.. 17.07.15 18:37:30:
Tak to by byl dobrej joke - provazat oba ty skutry a jeste jim to pripnout k tej kune u plotu 

-> Kaprof-Pisařík: Já jim dám auto napříč a oni pak skulinkou odjedou a za blbce budu já.
-> Kaprof-Pisařík: Při inteligenci, o které svědčí jejich způsob parkování, bych to asi neriskoval. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nebo jim před to dát auto podél... To dělam když mi dva osobáky stoupnou na místo pro sanitky.. . :-)
-> Gryzly: Já bych jim to hodil na zem, dementům. Hlavně že za plotem mají parking skůtrů...
-> Pavel P..: Zajímavej nápad. A nebo jim tím svázat přední kola. Aspon se ti kikoti poznaj osobně.
Fotil jsme to ráno v půl deváté když jsme šel do práce. O půl třetí když jsme šel z práce tak ten levý tam furt stál, tak ten bude asi někoho z kanclu.
Fotil jsme to ráno v půl deváté když jsme šel do práce. O půl třetí když jsme šel z práce tak ten levý tam furt stál, tak ten bude asi někoho z kanclu.
-> Pavel P..: Nejlépe to omotat kolem sloupku 

-> Gryzly: obětoval bych kus zrezlýho řetězu a starý visací zámky a trochu je potrápil u toho plotu

-> PsychoWard666: je to rebel, každy tam ma tmave, biele alebo červene auto ale on ma žlté, tak nečakaj že bude aj spravne parkovat (alebo diskriminacia?
)

-> PsychoWard666: Víš jak je náročný točit volantem?

A zase jeden dement od nás.....to auto tam stálo prázdný minimálně tak 10 minut než sem došel domu a vyfotil to z okna, protože to se fakt muselo zdokumentovat