skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6493 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 17.12.2009 do 25.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> havlik: Tyhle reklamy nejak nepobiram. Myslim, ze stredem zajmu byla spis ta pica nez zlutej citron. Rekl bych, ze tak 8 z 10 ti lidi vubec nepozna, ze to je nejaky novy auto. A ja se mezi ne hrde hlasim :) Ze je nejaky novy vyblejskany jsem si vsiml, ale ze by to na me zapusobilo jako reklama na Citron, to fakt ne...
-> aDAm: dával som vedla a ako píše havlik zevraj reklama na neobuchatelne auto
-> aDAm: no v komentářích píšou že je to virál k novýmu C4 Cactus, a docela to na to i ve výsledku vypadá, nový auto naleštěný.
-> aDAm:
tomuto odejmou řp bez možnosti vrácení...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : na to existuje kouzelny cislo 156

-> Dušan: A jak, když nemůžeš vyjet s podvalem ani ze vrat? 

-> 1560: byt to u me tak uz se veze na zachytny :)
Ale že stál tak, že kolem nemohli projet popeláři, mě teda naštvalo, měl jsem plnou popelnicu 

Že mi stojí před vjezdem... Vem čert, stejně jsem nechtěl nikam jet...
myslim ze priemerne inteligentna opica by to zaparkovala lepsie jak tento akoze clovek-taxikar...vsetko oklo su volne parkovacie miesta
-> vhml: Jsem v sobotu u nás tankoval a zřejmě má u nás vliv relativní blízkost hranic: 4 chlívky u čerpačky, 2 auta + 2 motorky = plno, všechny RZ český. A ještě stály obě mašiny pěkně uprostřed vymezených ploch..

-> vhml: ajéé, tak to jsem za němce, když jsem skůtra teď v pátek taky postavil mezi auta do prostřed chlívečku
ale zase auto by se tam nevešlo. Ti vedle mě byli skoro na čáře

-> Klubko_ 26.09.14 13:25:51: na univerzitě to je. Spíš na motorkách jsou průser Němci. Kamkoliv přijedeme, parkujeme 4 motorky do jednoho chlívku na auta. Němci to suveréně dávají co motorka to chlívek a pak jsou strašně nervozni kdyz to na plnym parkovisti napraskame mezi ně 

-> Klubko_: Jo v Plzni u Plazy, Univerzity ...
-> Bukaj: přesně tak jsem to myslel
-> Luky: S tou audinou máš na 99% pravdu (to jedno% je případ, že by tam byla zaparkovaná motorka) 

-> Bukaj: já vim, ale pochybuju, že ta audina nemohla zaparkovat u obrubníku. Pak by se tam hned vešlo jedno k tý žlutý felicii.
Neukazuju kdo konkrétně ten blbec je, to fakt posoudit nejde, ale je jich tam určitě zastoupeno několik
Neukazuju kdo konkrétně ten blbec je, to fakt posoudit nejde, ale je jich tam určitě zastoupeno několik

-> Luky 26.09.14 13:45:12:
Z takovýchto situací těžko soudit, kdo že vlastně je ten "blbec" - nevíš, která auta tam parkovala před hodinou, dnem, týdnem...
Z takovýchto situací těžko soudit, kdo že vlastně je ten "blbec" - nevíš, která auta tam parkovala před hodinou, dnem, týdnem...

-> Klubko_ 26.09.14 12:48:55: No vidíš - kterak zaparkovat na plac pro dvě auta tři
Většinou je vidět opak...
Ten Passat tedy parkuje tak blbě, že se tam ani jinak zaparkovat nedalo. Kdyby BMW zaparkovalo normálně podélně a za ním ještě jedno auto, tak bawor pak nevyjede jinak, než přes trávník
A navíc ta černá čára na silnici je matoucí - vypadá jako hranice stání - to je co za záměr? Nebo tam na hlavní někdo prorazil olejovou vanu a je to stopa oleje z nafťáka?

Ten Passat tedy parkuje tak blbě, že se tam ani jinak zaparkovat nedalo. Kdyby BMW zaparkovalo normálně podélně a za ním ještě jedno auto, tak bawor pak nevyjede jinak, než přes trávník

A navíc ta černá čára na silnici je matoucí - vypadá jako hranice stání - to je co za záměr? Nebo tam na hlavní někdo prorazil olejovou vanu a je to stopa oleje z nafťáka?
-> Luky: Jo, takovýdle stání bez čar, to je peklo... 

-> Nwkt 08.09.14 19:38:47: tyjo, parkoviště na motorky? To se v našem absurdistánu někde dělá? Vzhledem k tomu, že často jezdím do města na motorce, tak bych je taky uvítal, ale ani u nově postavených budov, kde se počítá s dostatečně dimenzovaným parkovištěm pro motorky neudělaj.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to jo. Ono jde o to, že v tom výklenku se má parkovat podélně a ten modrej tam v podstatě parkovat nemá. Ale prcat to
já parkuju jinde tak mě to ne*ere 
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to jo. Ono jde o to, že v tom výklenku se má parkovat podélně a ten modrej tam v podstatě parkovat nemá. Ale prcat to

-> Klubko_: Taky kdyby stáli šikmo, vešlo by se tam o auto víc, ale to by nesměli stát s kilometrovýma rozestupama.
A za půl hoďky. Evidentně nejen majitelé "tlustých" aut parkují jako umělci.
takto vypadá podélné parkování u nás před prací. Vytvořil to asi ten passat. Pak přijelo BMW, ktery má zadek do "silnice" (to světlejší dláždění je chodník) a zrovna když jsem to šel fotnout, tak přijel MB.
kkt jakési...aspoň,že to auto vedle odjelo,když se mě postavil za zadek..čůrák
-> Fén:

-> Fén: 

U fáčka je to jasné. Se může kdykoliv rozpadnout, tak potřebuje hodně místa kolem. :o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak to ho pak vyuzil spravne
-> Bukaj: Jestli ty velky nemely byt pro kryply treba...
-> Bukaj: moc nevim. Ale kazdopadne jsou velky jako prase. A ani jeden se nevesel. Facko stoji na 3 mistech...
Asi byl linej parkovat, kdyz prijel v noci vozralej.
-> Luky: No přesně? Oni zas takový mentálové nejsou.. Spíš ti, co je volí 

-> Syny: ...vzhledem ke "každoročním" volebním výsledkům
-> stepan 10.09.14 13:37:49: To si nejsem uplne jistej...
-> Syny: To ale všichni víme už dávno, ne?
-> Burák 10.09.14 13:30:44: No, ten obrazek jasne rika, ze to tam je samej "kripl" :)
-> Nwkt: Však je celá ta značka neplatná...
-> Nwkt: na motorky sere bílej tesák