skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6534 příspěvků (zobrazeno 1951 až 2000) od 17.12.2009 do 31.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
Že mi stojí před vjezdem... Vem čert, stejně jsem nechtěl nikam jet...
myslim ze priemerne inteligentna opica by to zaparkovala lepsie jak tento akoze clovek-taxikar...vsetko oklo su volne parkovacie miesta
-> vhml: Jsem v sobotu u nás tankoval a zřejmě má u nás vliv relativní blízkost hranic: 4 chlívky u čerpačky, 2 auta + 2 motorky = plno, všechny RZ český. A ještě stály obě mašiny pěkně uprostřed vymezených ploch..

-> vhml: ajéé, tak to jsem za němce, když jsem skůtra teď v pátek taky postavil mezi auta do prostřed chlívečku
ale zase auto by se tam nevešlo. Ti vedle mě byli skoro na čáře

-> Klubko_ 26.09.14 13:25:51: na univerzitě to je. Spíš na motorkách jsou průser Němci. Kamkoliv přijedeme, parkujeme 4 motorky do jednoho chlívku na auta. Němci to suveréně dávají co motorka to chlívek a pak jsou strašně nervozni kdyz to na plnym parkovisti napraskame mezi ně 

-> Klubko_: Jo v Plzni u Plazy, Univerzity ...
-> Bukaj: přesně tak jsem to myslel
-> Luky: S tou audinou máš na 99% pravdu (to jedno% je případ, že by tam byla zaparkovaná motorka) 

-> Bukaj: já vim, ale pochybuju, že ta audina nemohla zaparkovat u obrubníku. Pak by se tam hned vešlo jedno k tý žlutý felicii.
Neukazuju kdo konkrétně ten blbec je, to fakt posoudit nejde, ale je jich tam určitě zastoupeno několik
Neukazuju kdo konkrétně ten blbec je, to fakt posoudit nejde, ale je jich tam určitě zastoupeno několik

-> Luky 26.09.14 13:45:12:
Z takovýchto situací těžko soudit, kdo že vlastně je ten "blbec" - nevíš, která auta tam parkovala před hodinou, dnem, týdnem...
Z takovýchto situací těžko soudit, kdo že vlastně je ten "blbec" - nevíš, která auta tam parkovala před hodinou, dnem, týdnem...

-> Klubko_ 26.09.14 12:48:55: No vidíš - kterak zaparkovat na plac pro dvě auta tři
Většinou je vidět opak...
Ten Passat tedy parkuje tak blbě, že se tam ani jinak zaparkovat nedalo. Kdyby BMW zaparkovalo normálně podélně a za ním ještě jedno auto, tak bawor pak nevyjede jinak, než přes trávník
A navíc ta černá čára na silnici je matoucí - vypadá jako hranice stání - to je co za záměr? Nebo tam na hlavní někdo prorazil olejovou vanu a je to stopa oleje z nafťáka?

Ten Passat tedy parkuje tak blbě, že se tam ani jinak zaparkovat nedalo. Kdyby BMW zaparkovalo normálně podélně a za ním ještě jedno auto, tak bawor pak nevyjede jinak, než přes trávník

A navíc ta černá čára na silnici je matoucí - vypadá jako hranice stání - to je co za záměr? Nebo tam na hlavní někdo prorazil olejovou vanu a je to stopa oleje z nafťáka?
-> Luky: Jo, takovýdle stání bez čar, to je peklo... 

-> Nwkt 08.09.14 19:38:47: tyjo, parkoviště na motorky? To se v našem absurdistánu někde dělá? Vzhledem k tomu, že často jezdím do města na motorce, tak bych je taky uvítal, ale ani u nově postavených budov, kde se počítá s dostatečně dimenzovaným parkovištěm pro motorky neudělaj.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to jo. Ono jde o to, že v tom výklenku se má parkovat podélně a ten modrej tam v podstatě parkovat nemá. Ale prcat to
já parkuju jinde tak mě to ne*ere 
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to jo. Ono jde o to, že v tom výklenku se má parkovat podélně a ten modrej tam v podstatě parkovat nemá. Ale prcat to

-> Klubko_: Taky kdyby stáli šikmo, vešlo by se tam o auto víc, ale to by nesměli stát s kilometrovýma rozestupama.
A za půl hoďky. Evidentně nejen majitelé "tlustých" aut parkují jako umělci.
takto vypadá podélné parkování u nás před prací. Vytvořil to asi ten passat. Pak přijelo BMW, ktery má zadek do "silnice" (to světlejší dláždění je chodník) a zrovna když jsem to šel fotnout, tak přijel MB.
kkt jakési...aspoň,že to auto vedle odjelo,když se mě postavil za zadek..čůrák
-> Fén:

-> Fén: 

U fáčka je to jasné. Se může kdykoliv rozpadnout, tak potřebuje hodně místa kolem. :o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak to ho pak vyuzil spravne
-> Bukaj: Jestli ty velky nemely byt pro kryply treba...
-> Bukaj: moc nevim. Ale kazdopadne jsou velky jako prase. A ani jeden se nevesel. Facko stoji na 3 mistech...
Asi byl linej parkovat, kdyz prijel v noci vozralej.
-> Luky: No přesně? Oni zas takový mentálové nejsou.. Spíš ti, co je volí 

-> Syny: ...vzhledem ke "každoročním" volebním výsledkům
-> stepan 10.09.14 13:37:49: To si nejsem uplne jistej...
-> Syny: To ale všichni víme už dávno, ne?
-> Burák 10.09.14 13:30:44: No, ten obrazek jasne rika, ze to tam je samej "kripl" :)
-> Nwkt: Však je celá ta značka neplatná...
-> Nwkt: na motorky sere bílej tesák 

A teď právě před chvíli jsem prvně speciálně vytáhl foťák kvůli podobnejm úkazům. Jezdec na sanitce, kterej bydlí naproti, je fakt neskutečnej exot - zaparkuje normálně fakt jen v situaci, kdy mu už nic jinýho nezbejvá..
Dneska jsem koukal, jak nějakej pán použil dělící čáru mezi dvěma (jedinejma dvěma) parkovacíma místama pro invalidy (Billa Humpolec) jako vodící.. A fakt jí potřeboval.. doufám, že budu mít dostatek sebereflexe, až přijde správný čas "vrátit řidičák".
-> Vojťas: tam se šest vejde běžně, když prvních 5 myslí ...
-> King: já mám promáčklou a zdeformovanou zadní spz, prestože tažné přečuhuje za ní
A povedlo se mi to samotnýmu 

-> Gryzly: Krdyz bydlis nekde na vesnici a parkujes si na svym dvorku, mej si vzadu treba Zizkuv palcat misto koule :-) Mit na sidlisti par pablbu s koulema je za trest. Prumerna zivotnost predni RZ par mesicu.
Tak ono i to tažný "napevno" se dá sundat, u mě to jsou jenom dva šrouby s matkou a ten závěs se sendá stejně jako u bajonetu, ale proč bych to sundával, že...
A abych si ještě připlácel za povinost sundávat jej, to je vůbec blbost. :)

-> Gryzly: To jsem taky nikdy nepochopil, proč se musí sundavat. Takže máme napevno 

A já si zas koupil nesundávací proto že mi vadí povinnost sundat sundávací když ji nepoužívám. To abych se bál popojet kilometr s koulí. Čemu to vadí, že jsem ji nesundal?
-> King 20.08.14 22:48:25:
No, bejt v kůži řemeslníka kterej každej tejden montuje kouli, asi by mně z toho brzo jebalo.
-> darklord:
Ba naopak, já bych si za nesundavací i připlatil, hrozně se mi to líbí, že mě policajti nemůžou zjebat za to že ji mám namontovanou zbytečně.
No, bejt v kůži řemeslníka kterej každej tejden montuje kouli, asi by mně z toho brzo jebalo.
-> darklord:
Ba naopak, já bych si za nesundavací i připlatil, hrozně se mi to líbí, že mě policajti nemůžou zjebat za to že ji mám namontovanou zbytečně.

Tak to mám dneska zrovna příspěvek k tématu, trošku sem nadával protože tohle je jediný neplacený parkoviště v místě
na znacce parkovani pro pet aut, pred prvnim autem bylo jeste dobre metr nevyuzityho mista
tak ze imho i sest by se jich tam veslo, i kdyz uz dost natesno