-> Petr Urban: karbeci jsem předal,na auto nemontoval,...majitel mě při "návštěvě" zakázal jakkoliv šahat do čehokoliv,...a pokud vím,tak kamarád,který u toho byl přítomen řikal,žes dělal pouze něco s hladinou...kdo se v tom šťoural,když to ode mě odešlo a bylo na to času víc než dost mě absolutně nezajímá.
No a ten volnoběh 4000ot atd. co mě majitel brečel,že po tvém ladění měl jsem tady už jednou řešil a tím to je pro mě uzavřené.Nebudu se snižovat na tvojí úroveň a psát tady,kdo o tobě co říká a jaké máš chování atd.
-> jate-line: neodlehčuj,není pak co číst

A ano,můžeme si na to hrát,že ovlivní,ale vypadnutý kvalt na 10km RZ to ovlivní určitě víc.Nejsme mistři světa a to můžeš začít počítat odpor vzduchu,jestli máš auto o 5cm výš než ten druhý...a jo,souhlas,auto jako celek je uplně něco jiného než motor a když do toho připočtu řidiče,jsou tyhle veškeré témata k ničemu...ale tady to je o motorech a tak o čem jiném se hádat...blb co utáhne přední ložiska na 50Nm a pojede s tím na závody bude potřebovat o hodně víc koní,než ten,co to bude mít utažené dobře...berme trochu s nadsázkou,protože to kolo by se asi ani netočilo
-> Tuner#2: hele já tě určitě nesvezu a Martinovi to zakážu pod výhružkou rozvrtání motoru šroubovákem

Jednoduše řečeno nemám tě rád

Jediné,co pro tebe můžu udělat je,že tě předjedu.
Co se týká videa,nevyznám se v tom jako ty,tak se holt radši zeptám...někdo dává nějaký "odkazy" s datumem mám vědět,jestli to je video a nebo příspěvek?Neni tak těžký napsat "hele vole myslel sem tebe nebo Freie"...
A že ti neni hamba,dávat sem tuhle "svatou trojici"...už si někdy měl v ruce třeba hlavu od Čepka nebo Fiedlera?...měřil sis Urbiho vačku aspoň šuplerou?Mě tyhle lidi nic neudělali,Urbi se mě snažil ojebat rozdělovačem rozjebnutým důlčíkem,místo aby tam aspoň "smrknul" elektrodu a kůli jeho šmejdský vačce sem musel rozebrat celý motor,než sem přišel,proč se mě nezavírá jeden ventil,protože mě jí přinesl majitel,ať jí tam dám,že četl,že je dobrá...samo jsem měl za to,že třeba vázne vodítko atd.Takto bych zde mohl pokračovat dalších 10 stránek,...ale ať si to každý řeší sám,ale lidi se bojí,protože jak zvednou telefon,tak slyší "pičo sem utahanej,všechno mě bolí,Vy ani neumíte nastavit předstih,s jakym debilem to mluvim atd." Že si to oni nechaj líbit je jejich věc,ale já takové jednání netoleruji.
Jo a všichni kamarádi,co nainstalovali "race-chrono" si zlepšily tak o 5s čas,...takže pustit video a zmáčknout stopky se mě zdá prostě nejlepší.A pokud tady budu machrovat s časem,tak si půjčím to udělátko přímo na okruhu a bude to oficiální jak jen může být.
Fedla udělala asi 2:20 naposledy,série jezdila 2:30...teď když se koně převedly na kw,udělala se převodovka,počítám,že bych od těch 2:10 neměl být daleko a to jsem zvlčel k předohrabům...Michal měl 2:17 hned první kolo,kdy mě vezl a ani nevěděl,kam zatáčet,kdybych mu to neřikal...takže "hewland,svor a gumy",...myslím,že nemám s jakoukoliv škodovkou šanci.A Martin má auto dalece za možnostma řidiče a se sériovou feldou sem mu ujel,když měl 85hp

Teď těch 92-94kw taky udělá svoje,ale bez zatáček to stačit nebude.
A já na vlastní auto prostě nemám čas,...ano,napsat všechny příspěvky zde trvalo tak hodinu,ale za tu dobu sice vyměním motor,ale neupravím si hlavu nebo tak podobně a bývalka a tahání o dítě mě k chuti něco dělat opravdu nepřidá,...prostě mám už jiné priority.
-> vhml: souhlas se vším,až na tu poslední větu,...co bych asi měl z toho,že bych tady byl "nejlepší"...a právě moje motory nejsou vidět,tak hovno umím,...nemyslíš,že to je tak trochu krátkozraké?Rád se kouknu na atletiku a Usain Bolt je sice nejrychlejší člověk planety...ale já věřím,že by ho předběhl kdejaký křovák,protože pokud nedá 100m pod 9s,tak umře hlady,není to pro něj pouze sport...takže je určitě mnoho lepších motorářů,ale třeba to je zedník,komeník,účetní,...
nebo to třeba i dělá,ale neni "vidět".Doba je zvrácená a v tomhle jsem asi staromódní...a moc věcí mě napříč škodovkami a lidmi co se o ně zajímají a dělají je nepřekvapí,ale hodně věcí si hodlám vzít do hrobu,protože škraloup se dá najít na uplně každém,otázka je,jak moc je tlustý