-> MVM: já sem ale ten poslední,kdo řeší přesnost měření,...jezdím na tu samou brzdu od doby,kdy jí namontovaly,mám svoje výsledky a hlavně to nejdůležitější je,že mě zajímá pouze porovnání úprav,abych právě věděl,že nedávám prachy a čas do něčeho,co nemá smysl...tak sem zjistil,jaké vačky co udělají,že svody 4-1 nemají cenu na tyhle polosériovky,že nastavení předstihu je krom zničení motoru (extrém) na špičkový výkon naprosto irelevantní atd...jediné s čím se dá pohrát je pružnost motoru,pokud se zaměřím na špičku hodnot,je téměř jedno,co s tím dělám a ono to jede pořád "stejně".
Já se tady nesmál,když se dal 32/36DGV a svody 4-1 místo 130 sedr a 2-1 od litiny a udělo se z 92hp a 130Nm motoru 85hp a 120Nm...ale motor byl lepší na spodku a tak se s ním lépe užívala jízda...ale to bylo keců a teď to Honza tvrdí o svých 80hp z 92hp,když vyměnil vačku,jeden píst a ojnici...já mu to neberu,ale ať mě netvrdí,že brzda měří špatně.Ale pokud nabrzdím 85hp na 1,4 s motokarbecama,tak musí být něco hodně špatně i kdyby se jednalo o sérii s vačkou...já nemám důvod ospravedlňovat svoje chyby,...teď je z 85hp motoru 94kw blbýma karbecama a pístama,na Pohofestu nejrychlejší atmosféra a to tam bylo pár úpravců a stejně vypadající motory,webery,skldádané převodovky...celou dobu to v tom motoru bylo,jenom se ten potenciál nevyužil (nemohu nutit majitele dej tam webery a sání přes hlavu za 40 litrů).Rozdělovač je třeba pořád stejný bez opravy (pár desitek tisíc km),stále stejný rozsah regulace i průběh předstihu...a pak tady čtu,jak ke každé vačce,pístu,ventilu,karbe
cu musím mít jiný rozdělovač.Leda kulový a jsou to jenom keci,jak z lidí vytáhnout prachy,nebo mě tady chce někdo tvrdit,že z toho motoru udělá 100-105kw tím,že se dá jiný výfuk,sání,rozdělovač?Ovl
ivní se max. opět ta pružnost,protože tohle neni F1,ale obyčejná škodovka,kde těch možností není zase nekonečno.
Felicia 1,3 Mpi dyno-test
Řeknu,že felda má max. 190km/h,brzdilo se na 5-ku,otáčky 3-7400ot...vedle toho si pusť Honzovo video,max. cca 170km/h na 4-ku,otáčky 2-7000ot (kdyžtak upřesní sám) a uplně stejná váha válců a tím pádem i odpor,který musí motor překonat (bude tam hrát roli SP,obvod kol-oboje R15),zařazený kvalt,dosažená rychlost a otáčky...ale stačí vzít stopky a nejde říct,že já to mám nafejkovaný a Honza je chudák a blbě mu to změřily.Ty motory jsou na tom diametrálně jinde a s tou feldou je opravdu super svezení,...motor co jede od 2000-7400 (omezeno kůli sériovým ojnicím) je opravdu zábavný...akorát by k tomu pasovala víc převodovka s maximálkou 150 a na RZ by sis myslel,že jede KIT-CAR,než bys uviděl sérii
Tě klidně svezu,pokud se někde potkáme,...pokud to oplatíš,budu jenom rád a osobně nemám problém říct "tobě to jede fakt super" bez ohledu,s kým spolupracuješ a stejně tak "jede to nahovno" bez ohledu,s kým spolupracuješ...na tobě bude,jestli přijmeš jednu a nebo druhou možnost.Proč bych se jako dospělý chlap nechal ovlivnit nějakýma osobníma pocitama.Dětinskost neni moje vlastnost

Ale pomlouvat a srát na hlavu si dobrovolně také nenechám.