Já na stodvacítce taky

"že to nepozná" - pár rokov dozadu si dal bývalý kolega vymeniť hnilý blatník "za lacno" a potom prišiel do práce s tým, že už to má ako hotové, ale že netrafili odtieň. Tak som sa na to bol mrknúť "odborným okom" a ten netrafený odtieň znamenal, že auto bol čierny lesk a blatník fukli čiernym matom (asi prvý sprej, čo mali v dielni po ruke)
.

Z toho jak auto chce popojíždět tak už je mi jasný že spojka. Šlapu znovu, tentokrát pomalu a pedál se mi propadá
když šlapu rychle tak to spojkuje. Tak říkám slečně at si to zkusí že se propadá pedál a ona že neví, že to nepozná

Tak pokud nekdo pri rozjezdu s automatem bude kvrdlat s plynem, tak mu to holt skubne, ale proc by to nekdo delal? Stejna jako mas konstantni plyn pri rozjezdu u manualu, tak ho mas i u automatu, ne? Nebo nerozumim co s tim delate 

Snad vyslapnes (rozpojis) spojku, zaradis, pridas plyn a spojku pomalu a plynule poustis. Proc by neco skubalo? Skubne to, kdyz ji pustis rychle nebo budes pri pousteni vyrazne menit otacky motoru (uberes plyn). Jinak nevidim jedinej duvod pro to, aby neco skubalo.

A u sucheho to je tedy stejne, jo?