skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda Superb
-> Syny: Jo, vycistim ji, kdyz pradlo zacne smrdet 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak hlavne jestli cistite pravidelne pracku. Pac co tam lidi bezne mivaj za humus a pomalu houby, to zlaty spinavy nohy ptaku 

-> darklord: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.06.25 21:52:18: aha, no tak to uz je skorej na doktora s pohovkou...
-> darklord 13.06.25 21:50:54: Ale to by to musela utirat desinfekci... a co kdyz prileti ptak se spinavejma nohama, kdyz tam bude zrovna viset to pradlo?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.06.25 21:33:00: a uz jej niekto povedal ze je uplne normalne tie snury pred vesanim utret? 

-> saskyn2 13.06.25 18:19:22: To určite áno, nedá sa nič iné, len súhlasiť.
Ja sa pokroku nebránim a mám ho rád, ale zas nemusím mať za každú cenu všetko najnovšie a najmodernejšie. Dokým staré funguje, nie je s tým problém a nie je žiadny rozumný dôvod na zmenu, ostávam u starého. Nechávam to viacmenej na taký prirodzený vývin a hlavne s rozumom (využijem to? potrebujem to? prinesie mi to úžitok?).
Odmietaním pokroku z princípu, fakt človek ojebáva len sám seba.
Ale na druhej strane je smutné pozorovať ľudí, čo majú v hlave nasrané a myslia si, že kúpou modernej techniky spasia svet a pritom.to nevedia ani obsluhovať a pri ich IQ by im ďaleko lepšie poslúžilo niečo jednoduchšie, ale ego nepustí
Škodovka vs. Golf to je na iný, dlhý príspevok, ale ak to niekoho zaujíma, napíšen pocity.
Ja sa pokroku nebránim a mám ho rád, ale zas nemusím mať za každú cenu všetko najnovšie a najmodernejšie. Dokým staré funguje, nie je s tým problém a nie je žiadny rozumný dôvod na zmenu, ostávam u starého. Nechávam to viacmenej na taký prirodzený vývin a hlavne s rozumom (využijem to? potrebujem to? prinesie mi to úžitok?).
Odmietaním pokroku z princípu, fakt človek ojebáva len sám seba.
Ale na druhej strane je smutné pozorovať ľudí, čo majú v hlave nasrané a myslia si, že kúpou modernej techniky spasia svet a pritom.to nevedia ani obsluhovať a pri ich IQ by im ďaleko lepšie poslúžilo niečo jednoduchšie, ale ego nepustí

Škodovka vs. Golf to je na iný, dlhý príspevok, ale ak to niekoho zaujíma, napíšen pocity.
-> saskyn2: Jo, mycka, pracka a vysavac ovladany mobilem, to je v pohode. Ale lednice ovladana na mobilu, to je i pro me picovina 
Jinak jste me od prackosusicky toho casu zrazovali. Kamos to ma a nesusi v tom, pac vse vynda strasne zdrcnuty. Stara doma v normalni susicce susi cokoli a v pohode. Lepis teda by to bylo v lete susit venku, ale to se stara boji, ze budou spinavy snury, pac po nich chodej ptaci se spinavejma nohama...

Jinak jste me od prackosusicky toho casu zrazovali. Kamos to ma a nesusi v tom, pac vse vynda strasne zdrcnuty. Stara doma v normalni susicce susi cokoli a v pohode. Lepis teda by to bylo v lete susit venku, ale to se stara boji, ze budou spinavy snury, pac po nich chodej ptaci se spinavejma nohama...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.06.25 19:35:55: já to nechtěl říct takhle na plnou hubu no
Nejsem žádnej protlačovač všeho moderního, něco jsou skutečně píčoviny, ale vyloženě bránit se pokroku je druhý extrém a člověk pojebe hlavně sám sebe.

Nejsem žádnej protlačovač všeho moderního, něco jsou skutečně píčoviny, ale vyloženě bránit se pokroku je druhý extrém a člověk pojebe hlavně sám sebe.
-> Matthes, záškodník z TechWebu 13.06.25 19:35:55: Ale prosimtebe :) Chvili jsem ji mel a kdyby tam nebylo v prdeli od vyroby to lozisko, tak to fungovalo dobre. Jediny co, tak musis utrit bordel z tesneni po suseni. Ale pere to uplne normalne. Spis to bude mit nedostatky v tom suseni, v prani urcite ne.
-> Syny 13.06.25 19:26:00: Jo no, protože to nahovno vypraný prádlo z pračkosušičky radši budeš sušit na sušáku 

-> Syny: to má zase jiný záludnosti

-> saskyn2 13.06.25 18:19:22: Kdybys mel pracku se susickou tak nemusis prendavat nic 

-> minno: Tak když vidím kolik lidí s tím je schopných jezdit dokud nevypadne destička tak tohleto dvojí jištění snad i chápu
Jinak všeobecně je dobrý nehodnotit věci dokud si je člověk nevyzkouší. To vidíš i na tom tvém golfu na co všechno si měl špatný názory než si to zkusil že? Třeba spousta lidí ti řekne že upozornění co chodí z chytrý pračky je volovina. Já si to užívám že sedím na zahradě nebo se válím pod autem a a nemusím nikam chodit zjištovat za jak dlouho mám přehodit prádlo do sušičky. Dokud jsem to nevyzkoušel tak jsem měl názor jako dinosauři

Jinak všeobecně je dobrý nehodnotit věci dokud si je člověk nevyzkouší. To vidíš i na tom tvém golfu na co všechno si měl špatný názory než si to zkusil že? Třeba spousta lidí ti řekne že upozornění co chodí z chytrý pračky je volovina. Já si to užívám že sedím na zahradě nebo se válím pod autem a a nemusím nikam chodit zjištovat za jak dlouho mám přehodit prádlo do sušičky. Dokud jsem to nevyzkoušel tak jsem měl názor jako dinosauři

-> minno 13.06.25 15:40:59: nojono, když zs volantem sedí čím dál větší nebirnární dement, tak hold to musí bejt jak v Americe. Za chvíli bude na sedačce napsáno že za jízdy ji nesmí řidič opouštět....
Sa smejem akurát s kolegom, lebo som sa dostal k infu, ako nášmu vedúcemu prišiel e-mail + mu volali z autorizáku, že na jeho služobnom SuperB je opotrebované brzdové obloženie a treba ho vymeniť
Dostali "notifikáciu" z auta cez škoda connect.
A neviem, či práve takáto preposraná angažovanosť je tá správna výhoda "VIP členstva". Mňa by tým obťažovaním akurát tak nasrali. Zvlášť, keď mu ohľadom toho istého v aute zasvietila aj kontrolka.

A neviem, či práve takáto preposraná angažovanosť je tá správna výhoda "VIP členstva". Mňa by tým obťažovaním akurát tak nasrali. Zvlášť, keď mu ohľadom toho istého v aute zasvietila aj kontrolka.
-> Milan 136 12.03.25 13:54:24: díky. Na druhou stranu je to stejně asi jedno, když to bude hned od prachu
ale je to pěkný.

-> Jura_Favorit 07.03.25 10:29:26: Z toho malého obrázku to vypadá podobně. Ale jak to bude ve skutečnosti těžko říct.
-> Polyš 06.03.25 05:23:14: Možná špatný poměr složek? Nebo příprava povrchu?
Snad to vydrží, když jsem se s tím tak sral
Snad to vydrží, když jsem se s tím tak sral

-> Jura_Favorit 07.03.25 10:29:26: Netuším. Zkusím pohledat.
-> Milan 136: jak moc se ta "flame orange" podobá "orange tangerine", nevíš? 

-> Milan 136 05.03.25 21:55:14: Ty názvy jednotlivých odstínů vymejšlel nějakej dobrej markeťák... 

-> Milan 136 05.03.25 21:55:14: Většinou se ta barva po několikerém zahřátí loupala.
-> Jirik_Tuňák1983 05.03.25 21:25:05: Tak tohle bylo asi už tehdy. Tohle schne podstatně rychleji 
-> Syny 05.03.25 21:32:15: Není problém. Zítra mohu objednat termín
-> Polyš 05.03.25 21:34:01: Jo? Co to dělalo? My jsme s tím za poslední roky udělali několik aut a v pohodě.

-> Syny 05.03.25 21:32:15: Není problém. Zítra mohu objednat termín

-> Polyš 05.03.25 21:34:01: Jo? Co to dělalo? My jsme s tím za poslední roky udělali několik aut a v pohodě.
-> Milan 136 05.03.25 20:54:06: Teda,nevím jak teď,ale jednu dobu na tento výrobek moc dobré recenze nebyly.
-> Milan 136 05.03.25 13:45:03: Ja chci zluty, kdy muzu prijet? 

-> Milan 136 05.03.25 20:54:06: Takže Alkyton jako za nás už nefrčí? 

-> 11mAjA11 05.03.25 18:29:08: Přesně. Když už je ochoten platit ty normohodiny, tak se to alespoň snažím udělat hezký. Ale vepředu je tam takový blbý plechový péro akorát tak to s ním hned orvat
Musím vymyslet nějaký bezpečný postup.
-> minno 05.03.25 20:08:06: Nene. Je to na novým autě a barvu řešil jako vždy kolega z dílů.

Musím vymyslet nějaký bezpečný postup.
-> minno 05.03.25 20:08:06: Nene. Je to na novým autě a barvu řešil jako vždy kolega z dílů.
-> Milan 136: A doniesol si aj farbu?

Když platí why not 

Ano je..a je toho čím dál více.
Třeba BYD jde hodně směrem recyklatu v interiéru, měli sme tu jedno auto na porovnání..no jako na oko fajn, ale jaká bude životnost a co se z toho poline pak na to slunko bude péct půl dne to úplně nevim.
Třeba BYD jde hodně směrem recyklatu v interiéru, měli sme tu jedno auto na porovnání..no jako na oko fajn, ale jaká bude životnost a co se z toho poline pak na to slunko bude péct půl dne to úplně nevim.
-> minno 02.03.25 19:39:59: Asi možná jo. Myslím, že jsem něco takového někde četl.
-> Jirik_Tuňák1983: Opravené (bol som si 100% istý, že som tam dal pri písaní "y")

-> minno 02.03.25 19:39:59: Ale fuj! Reciklát je chybně i slovensky. 

-> Nwkt 02.03.25 15:41:12: To je nejako zákonom stanovené, že každé novo vyrobené auto musí mať xy% materiálov v interiéri použitý recyklát, alebo čo k tomu tých výrobcov vedie?
-> Nwkt 02.03.25 15:41:12: Ale bavíme se pořád o Superbu?
-> Jirik_Tuňák1983: Ne, místo hadru můžeš mít ještě tvrdej recyklovanej plast
-> Jirik_Tuňák1983: To asi až v létě...můžeš čuchat...až na 10 metrů....
-> Jirik_Tuňák1983: Tablety mne neserou, dokud to nemusím ovládat.
Maximálně sem nechápal, proč měl řidič puštěnou v televizi navigaci, přestože cestu znal nazpaměť.

-> Jirik_Tuňák1983: Tablety mne neserou, dokud to nemusím ovládat.

-> Jirik_Tuňák1983:
No fuj
No fuj

-> palinator 28.02.25 09:09:21: Počuchal jsi aspoň? 

-> Borderer:
Tak ty to uplně nevymazalo, někdy v pondělí šlo proti mě cosi, z čeho mi shnily voči
Tak ty to uplně nevymazalo, někdy v pondělí šlo proti mě cosi, z čeho mi shnily voči

-> Borderer 28.02.25 09:06:54: Tablet byl? 

-> palinator: Nebo naopak schovat něco, na co se dívat nechceš. Zdravím módu legín pro postavy XXL.
-> Jirik_Tuňák1983: Je to divný šetření, v pondělí sem se vezl novým Kamiqem nebo Karoqem (vlastně ani nevim) a na dveřích dekly (už se tomu nedá říkat ani čalounění nebo tapec) zpracováním a vzhledem jak v Sanderu. Hlavně že to mělo skleněnou střechu....

-> Jirik_Tuňák1983: Je to divný šetření, v pondělí sem se vezl novým Kamiqem nebo Karoqem (vlastně ani nevim) a na dveřích dekly (už se tomu nedá říkat ani čalounění nebo tapec) zpracováním a vzhledem jak v Sanderu. Hlavně že to mělo skleněnou střechu....
-> Jirik_Tuňák1983:
No, nějaký šílený kalhoty se nosej už teď, řikám tomu pytlová móda a je to děs, jak to dokáže zabít hezkou holčičí postavu...
No, nějaký šílený kalhoty se nosej už teď, řikám tomu pytlová móda a je to děs, jak to dokáže zabít hezkou holčičí postavu...
Včera jsem stál vedle nového Supiho a poté, co jsem vůz identifikoval, tak jsem se podivoval nad tou hadrem lacině potaženou přístrojovku ala Dacia. To mají takhle všechny? Co k tomu někoho vedlo?
Jinak je to stejně jako nový Kodjak, takový bachratý. Ta zadní světla protažená do boku evokují Alfu 166 a Peugeot 607. Móda se vrací, za chvíli budeme nosit plísňáky a kalhoty do zvonu. 

-> Syny 23.01.25 10:23:24: A ten nevyšísovaný obdélníček na přístrojovce ocení i nový majitel. 

-> jans 23.01.25 07:30:42: Hlavne az poleti pytel, tak to bude fajn