A rovnako ako pri inej technike, aj v tomto prípade je odmietanie toho nového často len sebatýranie. Ale záleží hlavne na tom, na čo kto to auto má :)
Toto ale boli moje skúsenosti a vedomosti už dávno... Preto som aj škodovku furt modernizoval

Škodovku si ale viem predstaviť vlastniť aj dnes, tie autá sa mi stále veľmi páčia, obdivujem ich a tú techniku žeriem, ale už by to muselo byť o inom a hlavne postavené na inom základe... No keď si predstavím všetky tie negatíva okolo (a zároveň som typ človeka, čo ide do všetkého naplno / a nie som žiadny zberateľ / a nie som ani typ človeka veteránista / t. j. ak by mala tá škodovka len stáť nevyužitá s jazdou len výnimočne - to by som nemohol a preto budem od toho radšej oslobodený).
Buď naplno, alebo nijako - lenže naplno u mňa znamená trestať sa. Lebo to furt dačo (čuraboce, nefunguje...

Ale ktovie, čo ukáže budúcnosť...
Ak mám byť konkrétny z pohľadu majiteľa Golfa, som celkom príjemne prekvapený vo viacerých oblastiach, čo sa týka konštrukcie - napr. panely a časti interiéru sú veľmi dobre riešené na demontáž a montáž, pekne všetko do seba pasuje, ľahko sa to rozoberá a skladá a dobre sa s tým pracuje. Š120 je považovaná za jednoduché auto, ale tá jednoduchosť je často tak hrozne prekomplikovaná tým, že súčasti do seba nepasujú, blbo sa skladajú, alebo nefungujú úplne dobre už ako nové, z toho robia vlastne strašne zložité auto.