Já bych s dovolením navázal na
-> vhml: a oživil téma krytů, rozdělím to do dvou příspěvků a budu se modlit, že si tu nebudu plkat sám se sebou, ale zareaguje i někdo skutečně znalý, jako třeba
-> Milan 136:
Jedná se o S3 SCOUT.
Docela mě zamrzelo, jak Škodovka šetřila a ani u drahého Scouta není zakryté vše, co by mohlo být a co VW v rámci stejné platformy zakrýt umí - a to přední nápravnici.
Líbil by se mi kryt
-> vhml 18.05.24 08:43:34: (3Q0199110B), jenomže jsem zjistil, že Scout má pod motorem nějaký jiný kryt než ostatní S3, viz foto (omlouvám se za tu kouli hnoje, ale dostal jsem se pod to zcela neplánovaně, to podstatné snad vidět je

). Měl by to být 3Q0825902B z paketu pro špatné cesty, který jednak nemá ten výřez kolem silentbloku reakční vzpěry (to by až tak problém nebyl), ale je jinak tvarovaný i na bocích (a to už asi problém je). Zároveň je ale už od pohledu odolnější oproti standardnímu krytu, co vídám běžně na S3.
Otázka tedy zní, zda existuje nějaká jiná varianta toho doplňkového krytu nápravnice, co sem dával
-> vhml 18.05.24 08:43:34: která by pasovala k tomuto mému krytu pod motorem?
Ten velkoplošný ze O4 / S4 se mi úplně dávat nechce, pokud bych tím měl snížit odolnost...