-> Jarda - zrušená registrace 02.09.18 18:59:21: Najeto to má míň, než moje 130LPG (tuším nějak kolem 220 KKm), ale to vůbec nic nevypovídá o stavu auta. To auto dost trpělo jednak že jezdí kratší trasy, většinou po blbých silnicích (a to má vpředu ještě původní tlumiče a tyčky stabilizátoru, zato gumy stabilizátoru měním každé dva roky) a parkuje v poněkud vlhké garáži, údržbu a servis dělám jednou ročně (olej v motoru), nebo když se něco podělá, jednou za dva roky (před TK) to prolezu, abych věděl, za co by to nemuselo dostat technickou...
...jinak táta je už starší pán a tomu odpovídá i styl jízdy. Zajímavé je, že u všech aut, které kdy táta měl, odcházely brzdy - táta skoro nebrzdí a tím pádem vždy zreznou kotouče...

...hlavně ty zadní kotoučovky u té Octavie jsou bída - tam to zreziví do půl roku po výměně, kdysi jsem musel vyměnit i zadní brzdiče, protože v jednom se kousl píst...
...jinak jediné, co je na tom autě zrezlé na prach, jsou štíty brzd a už se mi moc nelíbí brzdové trubky, ale zatím to nějak funguje - preventivně se na tom servis nedělá