Kazdopadne ale moc hezka prace, to zas ne ze ne :) Obcas minnovi zavidim ten cas a chut na takovyhle veci.

Ale o to nejde. Neznášam plastové interiéry

on moc peclive delat neumi a pritom je vyucen v Kare Hlinsko, dokonce si tam pak jeste delal maturitu

začala se mi odlepovat látka 

). Upraviť rozmery plastov, aby to po zložení sedelo (milimeter z každej strany robí svoje). A na čalúnenie je to úplne blbý tvar, myslel som, že to ani nedám. Bolo tam aj dosť vŕtania a šitia.
Roletky si teda neviem predstaviť dorábať, keďže do Golfov sa to nedávalo. To by trebalo rozpárať celé dvere asi. Ambient mi zas príde byť gýč, neprišiel som tomu na chuť, rovnako ako vysvietené celé masky chladiča a pod.

a odvtedy ani neviem naratat kolko, snad jedine auto kde som defekt nemal je to jedine co nema rezervu

Ale k tomu nepotřebuju mít zabranej kufr plnohodnotnou rezervou.

Předpokládám, že je to na jedno použití a po vyfouknutí už to nikdo zpátky nedá, ač to na videu vypadá jednoduše 

Nebo proto, že je ta Audina těžká jak dva sloni, tak má všechno větší? No nic, nechal jsem ji viset na starodávném heveru a odešel dostatečně daleko, abych neslyšel, jk sebou křápne 

koupil jsem teda ty z OIV, protože stáli 1/4 těch tvých, jako ne že bych na ní chtěl šetřit, ale ona si mojí velkorysosti stejně neváží a rozdíl stejně nepozná