-> saskyn2: Jasně, když jdu k autu s prázdnejma nebo poloprázdnejma rukama, tak zmáčknu tlačítko než ke kufru dojdu a on se zatím otevře. To beru, to by bylo fajn. Ale já dost často buď jdu s plno věcma, že bych k tomu potřeboval i virtuální pedál a nebo (třeba před garáží) do toho kufru lezu různě pro věci nebo tam něco dávám, pak něco zapomenu a lezu tam zas, ale klíčky v ruce nemám, ty mám hozené v autě nebo v garáži. Takže tam bych musel zmáčknout tlačítko na kufru a čekat. Zrovna nedávno jsem se chvíli hrabal v garáži a do toho kufru jsem lezl asi 6x. Nechat ho tam čtvrt hoďky otevřenej taky nechci, takže furt otevřít, zavřít, otevřít, zavřít... To by mi ty el. vzpěry vysály baterii

Ale tak to mam já - chápu, že pro běžný lidi co to používají normálně to je asi v pohodě. Třeba kočárek se mi do Golfa vešel tak tak a tohle (Leon) má kufr menší. Vleze se tam úplně na milimetry a to musím ještě sklopit madlo. Takže bych vždy stejně čekal, jestli se víko úplně dovře a stál u toho jako blbec. Takhe si ho pomalu zavřu, zkusím jestli je vše ok a pak dobouchnu. Nevím no, ale jak píšu, klidně bych el. vzpěry oželel a vzal namísto nich nějakou jinou výbavu, kdyby to šlo :)