-> vhml: -> Čokin: No ono je tam celkově pár nesrovnalostí. Třeba psané original radio. Taky bych chtěl vidět tu dvojzonovou klimu.Mám totiž pocit, že u těchto sedaček nebývala. Ale může být "na přání". No a motor je jasný, to musí být 85kW.
-> Čokin: určitě existovat musí. Jen to jenom o tom říct bufiku nastartuj. Pokud teda má vlastní vodní čerpadlo. U sharanů jsou typy jen s příhřevem, tudíž bez čerpadla a potřebují k tomu i nastartovaný motor. Nebo i s čerpadlem, kde to pak rovnou má i štelování kdy ho chceš zapínat podle času.
-> vhml: 6xel okna, el zrcatka, otočné sedadla, automatická klíma,palubní pc, spotřeba udajne mimo město 12l lpg - nevím, najel sem s tím 120km zatím, palubní pc ukazoval 8,7-9l benzínu .. musím si zvyknout na ten prostor
barvu jsem neřešil, není moc z čeho vybírat, hlavně že to není schnilé
-> Jirik_Tuňák 10.09.12 19:41:45: ja mam skusenost s jednym takymto galaxy a podla slov majitela to riadne hnije...cely prah a zadny lem uz vidno ze kvitne...ale jazdi
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 10.09.12 20:20:53: Už tady je vidět co udělá jen výměna světel. Tamten moc smrdí ještě tím starým Mondeem, u kterých jsem nesnášel ty vyžloutlý slepý přední paraboly a teď to mám tak nějak už zafixovaný.
-> Jirik_Tuňák: to je fakt, na krásu to není, ale technika si myslím ješte spolehlivá, obyč setrvák, žádna dvouhmota, rozvod řetezem, hafo místa atd .. akorád se bojím koroze, nevím jak jsou na tom tyto ročníky, ale rezu už jsem si užil dost na mondeách