-> 1560 02.06.11 21:05:10: a stejne je to na pi(ka)ču, pretože tieto spz su o cca 2cm dlhšie než US, takže na mnohých US vozoch sa do určeného miesta aj tak nevojdú ...
Klid... Já jsem už rezignoval a postupem času to téma porůznu přejmenovával (nejen na žádosti ostatních), takže teď se sem může prakticky dávat už opravdu vše (i novodobé pekáče přímo z autosalonů)... Jen bych snad poprosil o kvalitní fotky... Nerozmazané atd...
-> Ceskejparan10: a co je na tom libovýho? pod zajímavým autem si představím ty co tu jsou hned na první stránce a né obyčejnou samaru nebo nějaký seriový fáčko.
-> castrol: Se bojim. Ale tady nejde o kritiku jeho, já chápu že tenhle brouk se i někomu líbí a pro širokou veřejnost určitě zajímavé. Pro mě příšernej bastard.
-> marek668112: Brouky jsou krásné vozy, ale tohle je fakt bastard.
-> Tomaso435: To dvoudílný okno vzadu je na tom právě jedna z největších prasečin. Kdyby to aspoň bylo naroubovaný na malookenýho brouka, ale na tohle?!
-> U-Geen: to já zatim žádnýho japonce nemám,aspon mám zatim japonskou vlajku a 2 japonský spztky a nějaký další věci ....ale na jednoho se kterym se dá i jezdit se jednou taky určitě dostane
Zamítnuté přispívání mají:
Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: