-> pneumont: ?
skoda-virt.cz/cz/.../1824
9-obludarium
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 5301 až 5350) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> bobin19: jasně u Marjány a vlak stanice 

-> VeTeV: To je na Mníšku že ? :)
Matthes, záškodník z TechWebu 09.06.11 12:07:54 napsal:
Nejaka recyklovana petflaska
Zajimavy, ze on ma strechu cca ve vysce
co ja predni kapotu
kde to je? je mi to tam nějaké povědomé

co ja predni kapotu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: něco takového jsem cca před dvěma týdny potkal v Plzni. Potěšilo mě, že barvu máme skoro stejnou, hned mě to přidalo několik koní 
A před pár dny jsem viděl zase v Plzni žlutý kábro. Teda já nevim, když už koupit supersport, tak nikdy né kabrio (kromě ultimativních strojů stylu Lotus 7, KTM X-BOW nebo Ariel Atom). Ty různý Ferrari, Lamba, Porsche a podobný stroje mě bez střechy přijdou děsně pozérský a bez střechy to auto má horší jízdní vlastnosti než coupe....

A před pár dny jsem viděl zase v Plzni žlutý kábro. Teda já nevim, když už koupit supersport, tak nikdy né kabrio (kromě ultimativních strojů stylu Lotus 7, KTM X-BOW nebo Ariel Atom). Ty různý Ferrari, Lamba, Porsche a podobný stroje mě bez střechy přijdou děsně pozérský a bez střechy to auto má horší jízdní vlastnosti než coupe....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tam by se vešel i náš ovladač od televize

-> Mr_Kubas: To neni motorovy clun jak S120
Viz nejnizsi bod auta img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_1_71114__2011-
06-01_12-27-22_1.jpg

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky nesmíš jezdit motorovým člunem
Ale v případě čelního střetu bys ho akorát přejel a nic moc by se nestalo 

Zajimavy, ze on ma strechu cca ve vysce co ja predni kapotu

-> Karlos (WIO46): jj, vypadá to tak
-> VeTeV: A chápu to dobře, podle vnitřku, že jedna z nich je předělaná z Škody 450?
VeTeV 06.06.11 22:07:57 napsal:
tadle se chudák krčila vzadu
Není v barvě, tak musí být vzadu
tadle se chudák krčila vzadu
Není v barvě, tak musí být vzadu

-> Bobesh: Něco bych určitě pozměnil, ale krásné auto. Nemáš víc fotek, nebo odkaz na článek?
-> Bobesh: moc pekny
-> Bobesh:
Proč ne.
Proč ne.
-> VeTeV: Tak tak a taky kombi. A myslel jsem,že automobilka GAZ má v logu taky šíp s kolem ale to jse si spletl s UAZem. A co říkáte na takovouhle čtyřiadvácu?
-> Pavel P..: aj peugeot 505 combi je dobrá krava veliká
-> Pavel P..: paráda
-> Pavel P..: jo pořádnej plnohodnotnej stroj a ne parodie na malé velké 

Volha kombi... octávka vedle ní vypadá jak šlapací autíčko

Johny Crash 02.06.11 00:24:32 napsal:
→ David29: tak tohle auto je prý na prodej. Když jsem ho
jednou očumoval, vyběhla paní, že je to manžela a že je na prodej. kousek od heřmanky bydlim,na tohle už sem tu několikrát čučel....eště tam stává sériovka ve stejný barvě na veteránskejch značkách
→ David29: tak tohle auto je prý na prodej. Když jsem ho
jednou očumoval, vyběhla paní, že je to manžela a že je na prodej. kousek od heřmanky bydlim,na tohle už sem tu několikrát čučel....eště tam stává sériovka ve stejný barvě na veteránskejch značkách

-> Shackall: hm, ja jen rek, ze mam na aute prolis na US format a uz hledal... njn, je to urednik od urednika
-> U-Geen: Prej to nemám v papírech... Syny: Díky
-> Shackall: rekli duvod?
-> Shackall 03.06.11 15:11:06: Pekna kara :)
-> David29 02.06.11 21:29:16: každej to má hozený jinak no

-> David29:
Já to řeším, nerad bych byl nápadnej tím, že bych měl nějakou 4Z4 4444 nebo tak
Já to řeším, nerad bych byl nápadnej tím, že bych měl nějakou 4Z4 4444 nebo tak

ja mam taky US format, stacilo si rict u okynka. Jen nevedeli presne, kterej to je a nejdriv mi davali ten vetsi obdelnik.
-> Radek Retro eLeSo: Já vůbec nechápu, že někdo furt řeší SPZ... Je mi fakt u prdele, co tam mám za tabulku, a její formát už tuplem
-> 1560 02.06.11 21:17:20: já vim že rýpnutí,kluci co znám tak prostě řekli že maj US vrata a ouředník pozná houbeles,jezdim denně kolem bohdalce a po praze,a ty značky co vídám z počítače fakt nejsou
když už sem u toho,němec zkoušel malou na pick-upa a nedali,koukli do kompu a řekli že nikdy neměl US zadní vrata

když už sem u toho,němec zkoušel malou na pick-upa a nedali,koukli do kompu a řekli že nikdy neměl US zadní vrata

-> Radek Retro eLeSo:
Nevěřím - to mělo být spíše rýpnutí. No je teda pravda, že v Praze nevím, jak to je, ale v Brně dáš čokoládu či obálku a dostaneš co chceš.
Nevěřím - to mělo být spíše rýpnutí. No je teda pravda, že v Praze nevím, jak to je, ale v Brně dáš čokoládu či obálku a dostaneš co chceš.
-> afro100:
Jj, na to nadává hodně lidí...
-> David29:
Jednoduše. Typ 101 - dva jednořádky klasického rozměru - většina osobních aut, sem tam náklaďák... Typ 102 - jeden jednořádek - přívěsy... Typ 103 - přední jednořádek, zadní dvouřádek - většina náklaďáků, autobusů atd. Typ 104 - jeden dvouřádek - přívěsy. Typ 118 - motorka, typ 119 moped se šlapadly. Pak jsou typy 105, 106, 115, 116, to jsou RZ menšího formátu - 106 a 116 jeden jednořádek, jeden dvouřádek, typ 105 a 115 dva dvouřádky, tuším.
Pak jsou typy 13x - trvale manipulační, 15x traktory atd, 16x a 17x převozky, 2xxx diplomati atd, 30x veteráni, 35x zkušební, 400 zelenej papírek při první registraci. V těch se ale už nevyznám.
Takže stačí, když se bába podívá do techničáku, co je zač vozidlo, a vydá značky. Většinou standartního formátu, pokud si majitel neřekne o menší formáty či o dva dvouřádky nebo tak... To ona už asi nemá šanci poznat, max. když vidí v techničáku něco jako US, General Motors nebo tak, dává US typ.
Jj, na to nadává hodně lidí...
-> David29:
Jednoduše. Typ 101 - dva jednořádky klasického rozměru - většina osobních aut, sem tam náklaďák... Typ 102 - jeden jednořádek - přívěsy... Typ 103 - přední jednořádek, zadní dvouřádek - většina náklaďáků, autobusů atd. Typ 104 - jeden dvouřádek - přívěsy. Typ 118 - motorka, typ 119 moped se šlapadly. Pak jsou typy 105, 106, 115, 116, to jsou RZ menšího formátu - 106 a 116 jeden jednořádek, jeden dvouřádek, typ 105 a 115 dva dvouřádky, tuším.
Pak jsou typy 13x - trvale manipulační, 15x traktory atd, 16x a 17x převozky, 2xxx diplomati atd, 30x veteráni, 35x zkušební, 400 zelenej papírek při první registraci. V těch se ale už nevyznám.
Takže stačí, když se bába podívá do techničáku, co je zač vozidlo, a vydá značky. Většinou standartního formátu, pokud si majitel neřekne o menší formáty či o dva dvouřádky nebo tak... To ona už asi nemá šanci poznat, max. když vidí v techničáku něco jako US, General Motors nebo tak, dává US typ.
-> Radek Retro eLeSo: 

-> 1560 02.06.11 20:42:16: pořád slepě věříš tomu,že značky vybírá počítač????to sou jen kecy pro lidi co nevědí o co de

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: