Tak dnešním dnem definitivně skončila moje desetiletá epocha s Peugeoty 309 a poslední dva kusy prodány.. Bílá nafta v prosinci 2020 a červené GTI dnes..
U rychlých lvů jsem však zůstal a brzy bude v provozu 306 GTI-6..
Auto je to hezký, kdo si vybaví původní C4 a nebo C4 kupé, tak si tam najde odkazy a náznaky. Interier možná moc jednobarevnej, ale třeba jiná výbava přinese i nějakou další barvu (mám rád světlé interiery) a nebo alespoň jinou než pohřební kombinaci.
-> Kocvin 24.12.20 12:51:55: jinak v těch letech to byla pecka. Auta co vypadala jako auta a bitvy na ostří nože. Dneska by to komisaři řešili ještě 14dni po závodě kdo co a jak...
Svezení v Bělé pod Bezdězem, super zážitek, jenom na jednom místě prorostý kořeny asfaltem, jinak pecka. Akorát mi praskla expanzka, takže jsem půl dne jezdil s puštěným topením, poodevřenou expanzkou a točil jsem to jenom do 5000 aby to nevařilo
Jako největší krizi z celýho závodu jsem měl cestou domů. V Příbrami jsem skočil do Miaty, přijel do první zatáčky za město, zatočil.... a ono to fakt zatočilo. Jenže hned! Jsem to málem zahodil na vnitřek zatáčky
-> Jirik_Tuňák1983: -> vhml: Já pořád vzpomínám na naší 309... i když byla s tou 1.9 naftou pochopitelně dost front-heavy, tak ten podvozek fungoval neuvěřitelně - komfortní, ale jistý. Což je vzhledem ke kupní ceně auta tuším 24t Kč a nulovým investicím v téhle oblasti naprostý zázrak.