Jinak slepice samozřejmě nabízela trhače asfaltu v podobě Felicie 1.6 MPi

úplně bych chtěl škodolibě napsat "francouz no" 

Byl celkem očistec tomu domluvit..

Ještě posadit na KW aby to nebyla taková koza vysoká.. A sehnat jiná kola..

pokud to je tiptronic tak to bych nechtěl, jeden jsem měl a byla to hrozná nuda...

ted resim jestli to vzit nebo ne..206 je bez investic plne funkcni s taznym, Sup je otazka..motor chodi pekne, podvozkove to je vice mene v poradku, ale je tam x veci co se mozou zesrat..nevim no 

Vlastně všechny soukromý auta mám v benzínu 

Hlavně by to možná chtělo trochu nezaujatý a nestranný metr. 

To pak chápu, že to neuráželo
Malé, lehké auto a relativně výkonný motor. Teď si vezmi, že by z toho ubrali jeden válec a do kufru hodily baterku. Asi už by se z toho "neuráželo mě to" stalo peklo na zemi.

Prostě jsem jel klidněji a to i s tou Toyotou, od které zvláště v té 1.8 nikdo drásání asfaltu nečeká. 

Vědět, že tam ten výkon je a nebát se ho využít?
Třeba moje žena, která není žádná závodnice a běžně jezdí benzínem 1,6VTi 88kw právě ve staré 308ce, tak když může, raději jede mondeem, kde prostě ten výkon je a jezdí se jí s tím lépe. Nebojí se najíždět na krátkých nájezdech a celkově je ta jízda bezpečnější. Na papíře ty malorážky s 3.válcem vypadají lákavě, ale v reálu je to peklo. Papírová spotřeba je v říši vlhkých snů a ti Šemíci tam prostě nejsou. A že jsem že zvědavosti už pár 3.válců zkusil.
To asi mého tátu nebo mojí paní a velké procento dalších lidí zajímat moc nebude.

Barndoor nebo novodobé T?
Chybí tam ta "klasika" 2.0HDi nebo 1,6THP

máme připraveno na Tèčko..