-> U-Geen: zajimavé že když to je naopak tak nevadí:o) neboj vidim ti až do krku jenže kdybys mě znal tak víš že to neberem s Milanem vážně Leč potrefená husa.......:o)
-> myschaak AZNP K.Hora: jestli to nebude tim že je to prostě rodinná zkušenost klidně se poptej Martina až ho uvidíš:-)) tod vše nemám náladu to rešit vubec...
-> myschaak AZNP K.Hora: kdy jsem tohle řek ty idiote? Jen mi v rodině poněkolikaty dobre šlapou na rozdil od golfa 3 jenž Nás jako rok starej nechal v Rakousku a Fobie během prvních 5000 dvakrat na podvalu odtažena do servisu...tod asi vše nemam chut tohlle zas rešit a dozvedet se jak je HTP užasnej motor
Tak potvrzeno, záslepka mnou vytvořená vystřelila... Budu muset sundat vanu a pořešit to nějak jinak... Nejspíš se naštvu a dám tam skrz dlouhej šroub a matku... a tu k tomu šroubu bodnu aby se nevytočila a aby to bylo nafurt... Páč nic jinýho mě zatím nenapadlo...
-> VeTeV: toho walkera nedoporucuju, ja sem ho tam nasadil a nejak sem to neresil - sem si rikal co uz, vsak to tam pasne, hm a pak se mi zacal tavit naraznik bylo to celkove posunuty,tak znova, pekne napasovat a po zime v tom zacalo chrastit tak sel a s nim na auto to co tu psal Jirik, ten polak a ten vydrzel a spokojenost
-> VeTeV: musel se dost dopasovavat... vyjma toho ze mel uplne jinej koncovej drzak. zkus toho Tylla, vypadaj dobre.... na Vitaru je bohuzel vyber omezenej
-> U-Geen: to me ani nerikej - walkera mam jako tip na vymenu...toto menil predchozi majitel mam od toho i uctenku, ale ona to je druha zima a uz to vevnitr chrasti a kolem svaru to zacina povolovat tak pak jedine tyll - kdyby to stalo 250 je em to jedno...
-> Jirik_Tuňák: to mas recht, tady napadl snih a jezdili tady co 5 min aby nam ukazali, ze soli ej dostatek... nasim uz vyhnivaj vrata do vjezdu, nebot koncentrace soli je letos nadmerna.... ale tka co mam ted tuning kchar
-> VeTeV: Copak to, ale tý soli všade. Ta čubka zaleze úplně všude. Ono spadne ve městě pár vloček a všichni heeee a musejí to jít prosolit až k zemskýmu jádru. Mě se na sněhu jezdí dobře, takže solit netřeba.
-> Bagrr- máma mele Emu: Já včera neprošel STKčkem,zadky brzdy našrot a silenty PL ramena,tak dneska mrznul v garáži. Dostat zpátky rameno s novejma silentama byl celkem hlavolam.
-> Bagrr- máma mele Emu: Nevim jestli to není nějaká prasečina, ale co Novou cvící před montáží malinko máznout grafitovkou. Po urputném boji s výměnou , snad ještě origo žhaviček, na 205D po 260tic sem ty new máznul grafitem a když jedna odešla, šlo to jak prd.
-> Syny: do toho zbytku co byl v hlavě jsem nejprve zkusil navařit šroub... To nepomohlo... Tak jsem se nasral a namlátil do toho tzv hvězdu... A tou to pomocí ráčny povolil...