skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
833 příspěvků (zobrazeno 701 až 750) od 14.09.2020 do 22.05.2025, založil/a OndraKrupi
-> 1560 - zrušená registrace 02.03.21 17:49:06: jak říkáš. takhle se teď řeší Astra Zeneca - důchodci odmítají, tak se to narve pedagogům
-> Čokin 02.03.21 17:11:29: jo šedivé vlasy už na to mam
jinak jsem zdravotník
každý den na mě prskají důchodci kvůli Paralenu

-> U-Geen 02.03.21 18:41:54: gravidní?
Ondra je, pokud vim, stejnej pripad jako moje zena :-)
To není o věku, ono je to... Složité. Já mám třeba jít až ve 2.kole (jako osoba silně obézní, tj. THP, tj. Tlusté Hloupé Prase), ale nabídky dostávám už teď, neboť očkovací centrum obdrží vakcíny, obešle důchodce a polovina z nich se na to vykašle, páč slevy v Lidlu. A ty vakcíny se musí do někdy spotřebovat, kor když je už "otevřená". Zatím odmítám, je mi trapné takto předbíhat, ale věřím, že to takto asi funguje všude. Jenom se o tom nesmí mluvit.
Samozřejhmě neříkám, že to je případ Ondry :-D
Samozřejhmě neříkám, že to je případ Ondry :-D
-> OndraKrupi: Jsem nevěděl, že už je Ti tolik let
Jako dobrovolný hasič jsem se take dostal do nějakých seznamů, ale která vlna očkování to bude těžko říct. Snad se to stihne do konce dubna, pak bych tomu věřil, bez toho se to nikam nehne. Uvidime....

-> Jumbo, Čokin: to je nás víc, co si tohle myslí. Nicméně standartní kroky musíme podniknout tak jako tak, abychom vše stihli.
Já už jsem "velmi neochotně" naočkován 1.dávkou, tak tam třeba budu srazovat sám
Od ledna mam informaci, že Číňani a Američani již na květen mají nakoupené zájezdy do Českého Krumlova, že prý budou moci od května cestovat.
Nicméně uvidíme co bude při naší skvělé situaci "BEST IN COVID" 
Já už jsem "velmi neochotně" naočkován 1.dávkou, tak tam třeba budu srazovat sám

Od ledna mam informaci, že Číňani a Američani již na květen mají nakoupené zájezdy do Českého Krumlova, že prý budou moci od května cestovat.

-> Čokin: Mluvím za sebe soukromě, ne za organizaci srazu, ale mám stejný pocit, jako ty...
-> OndraKrupi: Ja bych toho Andreje moc nevzpomínal, začínám mít pocit, že letos se ještě nic nepojede..... 

-> vhml: hm, taky dobrý
-> Luky: mam to udělat na "Andreje" ? něco slíbit a jet si jinam?

-> Luky: mam to udělat na "Andreje" ? něco slíbit a jet si jinam?

-> Luky 16.02.21 15:39:05: a aby se to nepletlo tak na Besiny vychází i Rally Plzeň
-> OndraKrupi 16.02.21 16:29:04: tož pojeď 

-> Luky: to je škoda
na kramolínské legendy bych si rád zajel.

-> Karlos (WIO46): Mišák prý veme lopatu za všechny 

Krucipísek, letos jsem chtěl vyrazit a koukám že se to kryje s Rallylegendami v Kramolíně
Běšiny se mi kryjí s rodinnou dovolenou. To ta škodovácká sezóna teda pěkně začíná

Běšiny se mi kryjí s rodinnou dovolenou. To ta škodovácká sezóna teda pěkně začíná

-> OndraKrupi: Mám pocit "Dèja Vu"
pamatuju jako kluk že burzy v Přepychách byly v naší oblasti opravdu vyhlášené a prostoru bylo víc než dosti
Těším se.

Těším se.
tak již letos 3 partneři na sraz
2x něco se škodou a 1x s něčím jiným

-> Zdendys Š.: to je Hyperloop do Prahy

-> Karlos (WIO46) 10.02.21 11:17:28:
naštěstí my tam budeme od čtvrtka, takže vám pujčíme lopaty aby jste to po nás mohli zahrabat

-> OndraKrupi: Po poradě s dalšími členy jsme usoudili, že na té velké zelené ploše je kříž, protože tam je poklad.
Rýče, krumpáče a lopaty vlastní, nebo budou k zapujčení od vás/od obce?
Rýče, krumpáče a lopaty vlastní, nebo budou k zapujčení od vás/od obce?
-> Karlos (WIO46) 10.02.21 10:14:00: www.pohofest.cz/mapa-area
lu
je to přesně tak. plocha burzy za fotbalovým areálem je na parkování a plocha za brankou je pro pódium a soutěže mimo vozidla (tedy páteční večerní a sobotní odpolední program)
je to přesně tak. plocha burzy za fotbalovým areálem je na parkování a plocha za brankou je pro pódium a soutěže mimo vozidla (tedy páteční večerní a sobotní odpolední program)
-> Hurdis: zimní sraz by nebyl špatný

Hele, možná jsem blbej a neviděl jsem to tu... nebo to tu fakt neni. Ale kde to bude?
na burzovní ploše za fotbalovým hřištětem?
na burzovní ploše za fotbalovým hřištětem?
-> Hurdis: Přímo přepychově...

-> miguelias 23.01.21 10:39:21: to je ale krásná nemoc 

-> OndraKrupi 22.01.21 15:11:16: Ono je to spíš nemoc. 

-> miguelias: no to je taky pěkný, na každý sraz jiný auto
to by se mě taky líbilo.

-> miguelias: Vem silvra. Taky asi letos vezmu fáčko.
-> OndraKrupi: -> Tomaso435:
Chapu a je mi to jasny..
Chapu a je mi to jasny..
-> OndraKrupi 21.01.21 14:52:53: no asi naplno rovnou, ať ví do čeho jdou, ne? 

-> miguelias: silverem to bude parádní rychlá cesta :)
-> Tomaso435 21.01.21 17:07:37: Ta je rozebrána na holou kastli 
Když jí do konce roku vyvařím a nachystám na lak, tak budu rád....
Tak asi Silver linem nebo vínovou užovkou.

Když jí do konce roku vyvařím a nachystám na lak, tak budu rád....

Tak asi Silver linem nebo vínovou užovkou.

-> miguelias: růženou ?
Hmm čím letos pojedu
Zatím každý rok jiným autem, byla by škoda to porušit. 

Ale takovej "správně" seřízenej Renault, to je teprv něco. LIAZ je proti tomu nuda 

-> OndraKrupi: No proto jsem loni dojel tím druhým

-> 1560: stačí studenej start s výfukem natočeným na obec
takovou ranní mlhu tam určitě nebudou nikdy mít

-> Tomaso435: OK, nacvičím s busíkem nějakej ten drift 

-> pavucina: ta tombola je težké věc, jak psal Tomaso. dáš málo lístků - je to špatně, dáš jich hodně - je to špatně, dáš málo cen - je to špatně, dáš hodně cen - je to špatně a tak dál bych mohl pokračovat. Je těžké najít nějaký rozumný střed
-> Tomaso435: zapomněl si na projetí obce 100km/h za zvuku DUCDUC muziky, gumování uprostřed obce, osouložení místních bukvic.... Zapomněl jsem na něco?

-> OndraKrupi 21.01.21 14:52:53: uplně normálně příjdeš k mikrofonu a řekneš něco děsně stylovýho jako " AHOOOOOJ PŘEPYCHY ! SLYŠÍ MĚ NĚKDOOO? MY JSME ŠKODOVÁCKÝ SRAZ POHOFEST A UDĚLÁME VÁM TADY TAKOVEJ BORDEL JAKEJ PŘEPYCHY JEŠTĚ NEZAŽILY " no a ted příjde čas to odstranit výfuky a jít zahřát motory...
-> 1560 - zrušená registrace 21.01.21 14:46:08: tak udělej nějakej pruser, pak budeš zpívat. Posledně to byl qwak a molso když jeli bokem do brány i přes výzvu at to nedělají :-D
takže karosou bokem do brány a zpíváš :-D
-> pavucina 21.01.21 14:48:07: pamatuju před dvěma /třema? lety, kdy se lístků dalo do placu víc aby zbylo fakt na všechny... pak byly lidi nasraný že tombola trvala hodinu, a ab bylo víc cen k poměru lístků, tak se do tomboly dalo i občerstvení jako parek v rohlíku atp... no moc se to neujalo :D
takže karosou bokem do brány a zpíváš :-D
-> pavucina 21.01.21 14:48:07: pamatuju před dvěma /třema? lety, kdy se lístků dalo do placu víc aby zbylo fakt na všechny... pak byly lidi nasraný že tombola trvala hodinu, a ab bylo víc cen k poměru lístků, tak se do tomboly dalo i občerstvení jako parek v rohlíku atp... no moc se to neujalo :D
-> pavucina 21.01.21 14:48:07: no ono to je otázka, jak se tam uvédst
zda komorně nebo jako standartně poslední ročníky

Myslím, že by ze strany oraganizatoru melo zaznit jak se máme uvest do nového místa, jako jestli by se nemely zakázat trubky místo tlumiče, nebo vubec bez výfuku, potom ty samozápaly ve výfuku, launch control bíleho favorita, trubky z vlaku, a já nevím co jeste tam ty bláznivý lidi vozí.
Já jenom abych vědel jak moc důkladně se připravovat
-> Tomaso435: Radši mi prodej lístky do tomboly, nebo aspon omez prodej jednomu člověku... Nebo to zdraž
Minule jsem byl smutnej, že na me nezbyl. Ale pohár muj smutek utešil.
Já jenom abych vědel jak moc důkladně se připravovat

-> Tomaso435: Radši mi prodej lístky do tomboly, nebo aspon omez prodej jednomu člověku... Nebo to zdraž

-> Tomaso435: Nooooo ale karaoke, to nejní vůbec špatnej nápad :-))) Veřejně se ztrapnit před hromadou lidí. Já bych do toho šel :)))
-> palinator: Dobrá tedy, já si ten obrázek o vás přijedu udělat osobně