skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
875 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 14.09.2020 do 01.07.2025, založil/a OndraKrupi
pro nastupující generaci jsme na sraz připravili skákací hrad a nějaké ty pochutiny jako cukrovou vatu, popcorn a ledovou tříšť
-> Fifa: no tak ještě je čas, nicméně čim dřív, tim líp 

Areál vypadá pěkně. Koukám že bych si měl pospíšit s registrací a vytáhnout auto že zimoviště, ještě letos nejelo 

-> Eidy: přivez si liščí ohon a ebonitovou tyč

-> Eidy: Bude, ale jestli budete chtit az tam vzadu, tak to bude chtit hoooooooodne dlouhou prodluzku... Kdyztak SZ
Mám se prý zeptat, zdali bude možnost připojení na 220V. 

-> OndraKrupi:

-> Jumbo: tak konečně něco děláš

-> OndraKrupi: Ty to nepočítáš, já jo a já letos poprvé už musím k obrázku mít ještě seznam... 

87 registrováno, rezervací na parking nepočítaně

-> 1560:

-> Vojťas: Nedávno jsem byl donucen vzít si na sebe košili a sako. To je tak maximum, nejlepší jsou volný trika a tepláky 

-> Jumbo: Ne v klidu, není to na pořadu dne, neboť vozidlo stále nemá techničák a značky, nemám čas to řešit, je nutné veteránskou testaci, běhání kolem toho, pak běhání po úřadě... Jednak virus to neumožňoval v podstatě vůbec, a druhak na to fakt není čas. Takže jsem to uložil do stodoly a tam to čeká, už je na tom asi centimetr prachu. Říkal jsem si, že ať pořád neotravuju s busíkem, bych se svezl s mým kamarádem profesorem Jurou Němečkovým, DrSc, PHdr, MBA, PhD., Ing. et Ing., LOL, jež by také rád dojel (opět stříbrnou oktávkou, ale říkal jsem mu, ať si to aspoň umyje a nahustí pneu, ať není ostuda jako loni), ale samozřejmě se nebráním ničemu, stejně bych asi dřív nebo později navrhl, zda bych nemohl dojet busíkem
Jsem ale poctěn, že se s tím tak nějak počítá automaticky! Tedy nabízím samozřejmě krom tradičního rozvozu hostů a účastníků do Opočna atd. také úložný prostor nejen k dopravě tovaru na sraz, ale též k uložení věci na místě srazu, a samozřejmě také nějakou základní sadu nářadí, například tu obrovskou palici biblických rozměrů, kterou jsem loni někde u Svitav ladil šusplech a startér 

-> 1560: Počkej, ale jestli dojedeš autem, tak se s těma pasažérama do Opočna pěkně najezdíš... 

-> 1560 - zrušená registrace 09.06.21 13:35:15: nosíš kilt?
-> Jumbo:
Jako čekal jsem, že to asi bude kvůli mně (děkuji), ale nenapadlo mě, že příkazem a že vlastně není jiná možnost a počítá se s tím automaticky
Já chtěl letos dojet autem teda. No ale je fakt, že zatím je pořád zaprášený ve stodole a nemá papíry ani značky

Já chtěl letos dojet autem teda. No ale je fakt, že zatím je pořád zaprášený ve stodole a nemá papíry ani značky

-> 1560: Koho do svého busu naložíš je tvoje věc...
Já ani nepřemýšlel nad tím, že bys neplánoval přijet... Ty to máš rozkazem...

...pobavilo mě na plánku vyhrazené místo pro bus. Očekáváte snad nějakej zájezd?
Třeba nějaký bus plný spoře oděných dívek k večerní soutěži miss mokrá minisukýnka?

-> Jumbo: Ty asi je mě to jedno, tím, že je to novinka a vše asi bude trochu chaos, nechám to na vás jak to poskládáte

-> Tomaso435 09.06.21 06:18:57: Jojo, jestli se něco ošklivě nepokazí a povede se mi dodělat opravy, tak bych se měl konečně po letech ukázat. Ale letos bych v nejhorším případě jel už i jako batůžek 

-> Čokin: Tak jestli bys tam chtěl zaparkovat, tak buďto sežeň jeřáb, nebo si vem hromadu nářadí, aby sis tam auto nanosil po částech...
Kde chcete bydlet? Zatím jsem žádnou náhradu "V.I.P." parkování ala toho před podiem neurčil...

-> EDoZoNe 08.06.21 19:52:19: Ty jedeš taky? :))))
-> Tomaso435 08.06.21 16:56:48: Skvěle, to jsme přesně chtěli slyšet 

-> Jumbo: Co je to červeně proužkované?? Drift zóna nebo ten V.I.P parking? 

-> Vojťas: to ještě snad projde. spíš na konci srpna to může dojít do klasického stavu CLOSED
za měsíc budou zpatky prvni čecháčci s covidem z ciziny, tak se zas tak tesit na zadnou akci nemusite 

-> Jumbo 08.06.21 12:45:16: H - "degeš zóna" - obsazeno.. to slovo obsazeno je trefné. chodí se tam při burze močit

-> stepan: když nebude slušnej....
tak třeba i jo, i když aby to do Vánoc stihli vystřídat že?

-> OndraKrupi: Ty věříš tomu, že tam za měsíc ještě bude Ken? 

-> palinator: -> Matsoft: hele za měsíc může Ken vydat ještě 20 různých povolení atd. takže uvidíme co vymyslí...

-> palinator: hele.. na Doksech meli rousky asi 3 lidi. Na Besinech jsem snad zahlidl jednoho..... nikdo v takovym vedru nahubek nosit nebude... spis jak testy.... My jsme se ptali kdo ma test ci potvrzeni o ocku ci prodelane nemoci, pokud rekl, ze nema, tak jsme meli "kancelar", kde jsme delali testy....
-> Jumbo: rovnou promazat

Nějak se mi v emalu začíná plnit SPAM koš, asi se tam brzo budu muset i podívat...

-> 1560 - zrušená registrace 08.06.21 12:17:03: čekáme co bude za info od MZ co bude s rouškama
pitivo samozřemě bude, prakticky stejné jak vždy
pitivo samozřemě bude, prakticky stejné jak vždy
-> Tomaso435: Aspon ze ne do kanystru

Takže drahé "G" a pánové,
V příloze mapka, jak to u nás bude vypadat, k tomu nějaké vysvětlení:
Brána bude obousměrná, pohyb auto po areálu prosím v rámci bezpečnosti pouze jednosměrně ve směru červených šipek. Na sprint a slalom budeme skládat "kolonu" na výjezdu mezi B a C, v tu dobu bude možný výjezd "protisměrem", ale pouze po dohodě s pořadatelem (podobně, jako ve starém areálu).
taková maličkost Areál není oplocen takže krajní místa nejsou u plotu.
Žlutá oblast bude zázemí srazu (kuchyně, posezení, pódium, WC, atd.)
Modře jsou vykreslené parkovací bloky:
A - rezervace pro pořadatele, BUS a speciální krátké návštěvy
B - ideálně pro karavany
C - část u brány je už rezervovaná pro Benzínové šílence, zbytek vždy auto + stan za sebou
D+E+F - parkování auto - stan - auto (užší strana 15 metrů)
G - auto + stan za autem
H - "degeš pásmo" - obsazeno
Pokud by vám to náhodou připadalo jako malý prostor, tak plocha bloků D+E+F+G (bez uliček mezi) je větší, než celý hlavní areál v Pohoří, včetně pódia a všech budov... Blok D ma cca 700 m2, počítám že v něm bude cca 40 aut s prostorem pro auto 2,5 x 5 metru a ještě zbude mezi auty cca 200 m2 na stany (5 x 40 metrů). Pokud se budete chtít mačkat víc, nemám problém...
Rezervace míst prosím do SZ, nebo na email...
Letost to vypadá, že patrové parkování nebude potřeba...
V příloze mapka, jak to u nás bude vypadat, k tomu nějaké vysvětlení:
Brána bude obousměrná, pohyb auto po areálu prosím v rámci bezpečnosti pouze jednosměrně ve směru červených šipek. Na sprint a slalom budeme skládat "kolonu" na výjezdu mezi B a C, v tu dobu bude možný výjezd "protisměrem", ale pouze po dohodě s pořadatelem (podobně, jako ve starém areálu).
taková maličkost Areál není oplocen takže krajní místa nejsou u plotu.
Žlutá oblast bude zázemí srazu (kuchyně, posezení, pódium, WC, atd.)
Modře jsou vykreslené parkovací bloky:
A - rezervace pro pořadatele, BUS a speciální krátké návštěvy
B - ideálně pro karavany
C - část u brány je už rezervovaná pro Benzínové šílence, zbytek vždy auto + stan za sebou
D+E+F - parkování auto - stan - auto (užší strana 15 metrů)
G - auto + stan za autem
H - "degeš pásmo" - obsazeno
Pokud by vám to náhodou připadalo jako malý prostor, tak plocha bloků D+E+F+G (bez uliček mezi) je větší, než celý hlavní areál v Pohoří, včetně pódia a všech budov... Blok D ma cca 700 m2, počítám že v něm bude cca 40 aut s prostorem pro auto 2,5 x 5 metru a ještě zbude mezi auty cca 200 m2 na stany (5 x 40 metrů). Pokud se budete chtít mačkat víc, nemám problém...

Rezervace míst prosím do SZ, nebo na email...
Letost to vypadá, že patrové parkování nebude potřeba...

A jak je to s nahubkama a tak? A obcerstvenim? Kofo bude?? 

-> Čokin: něco tam napiš, já myslím že S2 případně upravíme na místě ta registrace je spíš taková pro odhad toho, co by jak mohlo být
-> Čokin: Ty tam máš trochu víc úprav, než 4, ne?
Viděl bych to na S2, ale počkejme na pana šéfa...

-> OndraKrupi: Vzhledem k mém objemu 1,5 se mám hlásit do U3 nebo S2???
-> Jumbo: Chtěl l jsem napsat jako vždy, ale ono to vlastně letos neplatí 

-> Tomaso435: Ano. Mám i provedenou registráciju. Ale letos už ne vlajkovou lodí rumunského automobilového průmyslu.
-> Syny: jo to taky, a říkali jsme si hele co to je za blbce

-> OndraKrupi: Tak to uz ani nevim
Ja si zas pamatuju, jak se tam 100x opakovalo, ze zadny smyky a hrabani a po chvili prijel Targa a zaparkoval tam pres rukav 

-> Syny 07.06.21 21:34:37: hřiště jsme proškrtli z prostého důvodu. Pamatuju si poslední Hrocháč na hřišti, kdy si přijel a vítězoslavně si plzenštinou pronesl "copa to tůto je?"