-> Jumbo: Ne v klidu, není to na pořadu dne, neboť vozidlo stále nemá techničák a značky, nemám čas to řešit, je nutné veteránskou testaci, běhání kolem toho, pak běhání po úřadě... Jednak virus to neumožňoval v podstatě vůbec, a druhak na to fakt není čas. Takže jsem to uložil do stodoly a tam to čeká, už je na tom asi centimetr prachu. Říkal jsem si, že ať pořád neotravuju s busíkem, bych se svezl s mým kamarádem profesorem Jurou Němečkovým, DrSc, PHdr, MBA, PhD., Ing. et Ing., LOL, jež by také rád dojel (opět stříbrnou oktávkou, ale říkal jsem mu, ať si to aspoň umyje a nahustí pneu, ať není ostuda jako loni), ale samozřejmě se nebráním ničemu, stejně bych asi dřív nebo později navrhl, zda bych nemohl dojet busíkem

Jsem ale poctěn, že se s tím tak nějak počítá automaticky! Tedy nabízím samozřejmě krom tradičního rozvozu hostů a účastníků do Opočna atd. také úložný prostor nejen k dopravě tovaru na sraz, ale též k uložení věci na místě srazu, a samozřejmě také nějakou základní sadu nářadí, například tu obrovskou palici biblických rozměrů, kterou jsem loni někde u Svitav ladil šusplech a startér