tak jsem se taky dostal k tomu, to sem hodit.sice je to z února, ale řešilo se to pěkně dlouho.
Před: na D10 směrem na Prahu jsem trefil spadlý strom. Jel jsem sice v levém pruhu a strom zasahoval jen po krajnici a pravý pruh. Dva kamioni a Karoq, kteří jeli v pravém pruhu ten strom pozdě viděli a začali prudce brzdit a bez směrovek mi to poslali do levýho pruhu. Kamiony mě začali svírat mezi sebe a svodidla a prudkým brzděním jsem to ještě ubrzdil, když mi to tam ale poslal už skoro stojící Karoq zprava, tak jsem věděl, že toho už neubrzdím a naopak já jsem to strhnul do pravého pruhu, kde jsem ještě viděl volné místo. V pravém pruhu jsem tak 15 m ještě prudce brzdil než jsem prolítnul po krajinici pod stromem. Původní rychlost v době, kdy to na mě strhnuli ti kamionáci byla cca 110km/h. Když jsem z toho vylezl, tak si říkám fajn, to je na výměnu skla (už čtvrté za rok co vozidlo mám

) a nakonec z toho byla oprava za 210tis.

nový sklo, levý zrcátko, nárazník, kapota, spojler na 5 dveřích, nová střecha a opravovaný A sloupek a vršek 5 dveří. Ještě pár malých škod a byla to totálka. Kdybych to ještě nestihnul strhnout k tý krajnici, kde byl kmen bez větví, tak je auto asi odepsaný, protože by byly i světla na výměnu. Oprava namísto slibovaných 14 dní trvala 5 týdnů a situaci stále nemám dořešenou s policií a pojištovnou.