taky jsem si chtěl něco takového udělat..když jsi v tom...neuděláš dvě??

taky jsem si chtěl něco takového udělat..když jsi v tom...neuděláš dvě??

...a jde to silou nebo ještě větší silou nebo KUA velkou silou? 

ale k mému skromému štěstí bych se ani nedivil, kdyby se tak stalo
přečti si ten článek co jsem tam dal...mě přijde jako docela dobře napsaný...pro takový leváky jako jsem já je to ideál

Viz. tento návod? www.skoda110r.cz/article.
php?id=189

. Ked budem montovat napr 160ky a mat chut sutazit v audio budem vsetko robit tak aby to plnilo svoju funkciu na 100% . Co sa tyka platniciek na drziaky sedaciek tak je to urcite lepsie riesenie nez seriove coz napriklad ty mas stale pod skrupinou ak sa nemylim. Opakujem a dufam naposledy ,ze ja s tym autom nemam v umysle sa prehanat po trati. Je to omnoho pevnejsie nez seria a to nehovorim o tom ze s povodneho plechu sa to v tvojom pripade vytrhne raz dva . A o tom kto si necha alebo nenecha poradit by som v tvojom pripade pomlcal. Je tu na virte viacero tem kde si sa vypytoval a nakoniec si aj tak spravil po svojom ,lebo to bolo podla teba najlepsie riesenie. Napr. Zadrenie,chladic a pod.

Slovo chlapa dnes uz nema ziadnu vahu.
ja taky opravuju auta ruzne a nekdy odflaknuta oprava vydrzi vic, nez kdyz si s tim fakt vyhraju

ako vravím ja výcitky nemám a beriem tvoj nazor. Spravis si z toho dokonalé auto pre teba 

ale to je uz jedno . Nemusi ta to stvat , ze som si dovolil napisat pravdu Lubenko. Predstav si ze som uz co to postavil , aj ked to zrovna neboli skodovky. A rapid teda LUBESOV RAPID uz davno nieje ani s polovice taky aky som ho od teba kupil .

ci sa mi bojis pozriet do oci ? Tento rok si dam zalezat aby som prisiel na zraz do Novej Bani 

snad to bude vyzerat lepsie jak rapid .