-> Borderer: Zas nějaký nový výmysly proti švindlování na emisích. V zásadě s tím asi nemám problém, ale "uvíznout v síti" zase úplně nemusím, když to jde pokoušet až za 2 roky

Nicméně to aspoň prodlouží život auta o 6 měsíců, následující STK bude předpokládám už opravdu poslední. 

):

Obcas jsem se vic zamyslel co to rikal a uz mi uteklo to co rikal dal. Ale dneska uz jsem uplne mrtvej, tak mozna je to i tim 

Úplně přesně.. v tý mezipoloze jsem už skoro 20 let - jo, to byly časy, kdy jsem měl (skoro) všechno v krabicích se štítkama..

nicmene ted je ten blbej mezistav kdy nemam hotovou dokumentaci abych pri hledani nahledl do zapisku a sel najisto, tak ze vlastne taky nemuzu nic najit 

To je skoro na pochvalu před nastoupenou jednotkou - aby se inspirovala
Já to většinou řešil kaskádovým stylem - nové a hezké díly kaskádujou nahoru směrem k větší uspořádanosti, špatné dolů směrem k větší namixovanosti v krabicích s "bordelem". Ať mají děti jednou co přebírat 

Jinak tam mám dvě krabice podobnejch kramu
ale uz cekaj na hromadkach do popelnice
.netuším ako vyzerá bubon,možno sú rôzné verzie,uvidíme.

,bubon tam určite majú.Len neviem ako dopadnú fakt malé skrutky ako napr zo zadných M svetiel.Povečšinou je to na 1mm drôte len velké podložky som dal na 3mm drôt.

,asi som to trošku prehnal s množstvom

co to kurwa je ?nějaká industriál ozdoba do obýváku?nebo nějaký přípravek na zinkování ale nechápu proč.