Prdnu svojí prácu za posledních pár dní i sem. Karkulka vydatně pomáhala.
Lakování podběhů, zkušební nasazení kol, kontrola štaflí na předku, aplikace černé matné do interieru, kompletace topení.
Lakování podběhů, zkušební nasazení kol, kontrola štaflí na předku, aplikace černé matné do interieru, kompletace topení.
Dnes ešte nič, ale včera som vyhral prvé miesto na MRC revúca v kategóri zadný náhon do 1500ccm. Na to že sme nevedeli vôbec aké gumy nahodit a po tréningu nám začala tiect nádrž a zvažovali sme že ani na pretek nenastúpime tak výsledok perfektný
Předevčírem zavolal známy že by chtěl udělat světla na autíčku. Stavil jsem se za nim bylo to dětské auto... Tak jsem mu napsal material co má koupit. Včera v 7 večer mi volá že už to má jestli bych se mohl stavit. Přijel jsem něco před 8 a dneska ve 3 jsem byl doma ale myslím že to stojí ta to!
včera jsem si udělal čas, vytahl modrou z garáže, přezul, vyměnil olej, neplánovaně utáhl matku na poloose, která šla povolit rukou ( ) nalil benzin a dal baterii na nabijčku, že se dneska svezu pěkně...
ráno kouknu z okna a bílo, WTF?!
s Kaprofem sme si hráli s vysílačkou na Rally Vrchovina, byla prča, zvláště když nás po přestávce budili telefonem, ať už vysíláme :) aj sníh nám napadl u Kamenice n. Lipou, když sme se stavili na gáblik... foto "radiovozu" s anténou na střeše
-> rsvancara:
To je spíš na "co jste dnes Podělali" ne?
15:58:35 07.04.2012
rsvancara
Vydražil předmět na aukru, domluvil osobní předání a kdo nepřijel? Tomaso435
15:12:13 07.04.2012
Vojťas
-> myschaak AZNP K.Hora: jasny, podle druhu panelu, já myslel jestli když je na čtyři to dáváš nějak na hulváta :D se třema se to asi zhoupne coz, no vlastne to je jedno :D nebudem to zasirat :)
14:19:29 07.04.2012
myschaak AZNP K.Hora
-> Vojťas: byl to čtyřháček,ale některý panely byly jen na tři,některý na čtyři....jinak na panel mi stačí klidně jen dvouhák)