Jinak s Construktem (u mne Guard) jsem původní táhlo (po opravě řazení) hodil do šrotu - stejně to nepoužívám a kdo by dneska kradl Feldu (nepřizpůsobiví tu naštěstí zatím nejsou)

. Ale tak zkoušíš to, to je základ úspěchu
.

.

Ale už je to vyšší dívčí, co sem tam mluvil s těma lidma, tak prej se tohle pohybuje už v řádu desetitisíců. 

Neskutečný, když nám tam ukazovali závodní speciály, tak pod plnym plynem člověk viděl takřka šmouhu. 

) a pár dodělávek v interiéru...

Z toho bych mel docela hruzu, navic netusim, jak osetrit dosedaci plochu v bloku - na to pripravek nemam a jen tak to rucne smirkem zacistit je cesta do pekel. Neni to zadne kontinualni kapani kap-kap-kap; co jsem vypozoroval, tak opravdu kapka nejakych tech cca 10 - 15 minut, jak jsem uz psal v prvnim prispevku. Ostatne pokud se skutecne vlozka naklonila pri aretaci, tak se to muselo stat uz vcera dopoledne - dneska jsem z garaze odchazel po pate hodine a stale jeste voda mezi valci, co tam zustane po vypusteni kapaliny z okruhu, byla - tzn. ze ani za tech vic jak 24h to pod vlozkou vsechno nevykapalo. Co byste rekli na nasledujici postup: