to teda ja tak hovorim, nakolko ta standardna delena na miliardu dielov je dost otravna, ked sa to da krasne zdigitalizovat...a drzal som subleru v 9tom rocniku na zakladke a potom v asi 5tom rocniku na vyske...to uz vdaka bohu digtalnu

dostal jsi jen polotovar z drážkou a ozubené kolečko, zbytek jsi musel pilovat a řezat... bylo na to 14 hodin, z 5ti vrtaček na dílně šly 2, pilníky jsis musel první narazit rukojeti, atp.
je to učnák spojený se zemědělkou s tím že nás jako maturanty přesunuly právě na tu zemědělku takže já jsem vpodstatě zemědělec né strojař

(Já taky)

.

Až na to, že já nic netisknul a tisknout asi ani nejspíš nebudu
Uvidíme, jak bude nervozita pracovat. Třeba chytím nějaký panický záchvat učení se

.

a druhej jsem vyresil, ze mi na nej spadla rapidacka predni naprava, presne ho trefila kotoucem, to byla vetsi bolest, myslim, ze byla rozdrcena i kustka v poslednim clanku, ale nejak to samo srostlo

a pokud pokazde nedam nove tesneni, tak to taky pekne tece, skodovka je proti tomu prd, kdyz jsem to sundal poprve, tak pritelkyne rikala, at dam stare tesneni a za 50km jsem prisel o cca 0,5l oleje

Inu sem tedy vyndal tu krátkou a že se podívám, pod prachovku. Zjištění, že prachovka je zteřelá a každou chvíli praskne bylo následně překonáno tím, že kloub už běhal prakticky na sucho a je plnej jakési rezaté sr*čky. Vymejt, vyčistit, složit a uvidíme, jestli se vibrace zmenší.

Jo, s wapkou veselo - taky jsem to vždycky myl echt průmyslovou u táty v práci.. Jednou se k tomu nachomýtla místní fotbalová star a jak jsem byl vystrojenej, považoval mě za nějakýho místního manuála a chtěl opláchnout svého VW brouka.. Tak jsem mu oloupal prahy až na holej plech a vytratil se.
Když jsem asi před třemi sty lety byl před technickou na votuzidle nechat umýt motor, tak děda na wapkomyčce umyl přede mnou traktor a V3Sku. Že by přešteloval tlak jsem nezaregistroval. Pak se pustil do Tuňáka a jedním dobře mířeným zásahem mi otrhal alobal i s chlupama ze zadní motorové příčky a po provedené očistě jsem tam stál jak píčus ještě více jak hodinu se sundaným víčkem rozdělovače abych mohl odjet. Poněvadž druhým dobře mířeným zásahem mi sestřelil pytlík i s gumičkou právě z toho rozdělovače. 

Ale je to jedno, nějaká hůl se vždycky najde.

po tech skro třech měsících je to příjemné male vítězství 

.

a spotreba na podtlaku se necha docilit stejna a dynamika jizdy taky, tak nevim whats go