-> Tomaso435 01.01.24 20:24:10: jedine hlava, praska vlozka asi ne, ikdyz ono je asi mozne vse

asi pak jedine jeste zmerit pH

No, bohužel život nejde vždy podle plánu, ale tak snad ty nejlepší kousky u tebe ještě zůstají

zatim jsem to nikdy neznicil a vse funguje, jeden favo tachac jsem teda znicil, pri sundavani rucky 

. Kabely to chce modry Tesla USA a svicky asi jedine Brisk Silver. A dosly mi favo indukcky
. Jeste, ze jsem nerozvrtal rozdelovac, prislo mi , ze to bude on, ale nekolikrat jsem civecku meril a pokazdy OK

je to predelavka na dlouhou, takze nejaka druha jakost z Ruska, jako skodovka prodavala Metalexu kastle s promackou strechou na vyrobu MTX roa
Ale zas Euro 5 to je. Vzadu tlumice u kol mela uz 2010, ale to byla Euro4. Vpredu mam stale kuzeliky, novejsi maji kulickova loziska. To ABS ma EBV.

I na nocni kontrolu projizdejici patrolou doslo. Ale ten pocit rano, kdyz jsem odjizdel do prace - jenom to "feliciove " zastekalo, a na plyn to bez cukacek vyrazilo do Praheee

Ale tak zase na druhou stranu, holky už máš poměrně velké, takže by se dalo k 742 vrátit 

Letí to.

Tak to se klaním pane
Mám rád překonávání komfortní zóny, díky silné vůli.