A spis do podelali: jsem si vsiml trhliny na drzaku panhardzky v dost nepristupnem miste, ocistil jsem to jen sroubovakem a s tim, ze koutove svary mi jdou, ale predpokladal jsem, ze to bude pekne prskat, tak jsem se prikral karimatkou a varim a najednou dost velky teplo a karimatka chytla

No a pak jednu vec, ze ktere bude Tomasso dost spatnej - na CB antenu jsem vyuzil prorezle dirky, kam kdysi zatikalo :))) - v zadni casti pod laminatovou budkou. Na komunikaci mezi auty - par desitek az stovek metru to bude stacit...
A jeste odvetrani diferaku hadickama - kvuli brodeni, pak jeste odvetrani prevodovek udelat...

jakej to ma diferak?, nesel by Ti tam samosvor-torsen od valracingu?

a když už jsou zapsané, tak poldovém nemají nárok 

. Barva jako na škodovce, k modré jde o hodně víc 

no ji stejne staci 165/70 R14, ale ma tam nelegalne 175/65 R14 a proslo to s nima i STK, nevim proc ty mezirozmery gum jim vadi :/ jako na nive mohu mit 185 a 205 a 195 nelze a pak prijdou AMC a daji tam 235/75 jako by se nechumelilo a jde to, jen si od nich clovek musi koupit nove auto, dokud je clovek potencionalni zakaznik, tak jde spousta veci, ale jak to koupi, tak uz toho spousta nejde.