-> tomo227: tak jen ty díly maj cenu pokud bys to kilo chtěl dát dokupy a jako originál. blatníky jsou spotřební material, zvlášť u stovek, tatík měnil blatníky po dvou letech na novym kilu...
předek vypadá pěkně... jestli ti k tomu dá ty nový blatníky tak neni co řešit.. myslim že takhle zachovalá stovka se moc neobjevuje, vetšinou jsou to zbastleniny sice za míň peněz ale tim víc se do toho vysypeš za opravy a díly.
-> Pavel P.: hm skusim :-) co ma este strucny opis : predne blatniky zadne blatniky predne celo spatne zrkadlo nove zadne svetla par nove kryt pod nadrz vyfuk nieco na spojku tie taniere stierace nieco na motor nieco na predne kotuce brzd.hadicky a vela dalsich teraz ma uz nic nenapada a ozaj este daco ma este prahy vystuhy na prahy no vela toho ma
-> tomo227: pěkný nárazníky, zachovalej lak, zadní světla pěkný nevybledlý, lišty na prazích... spodek vypadá zdravě.. bejt tebou neváhám a beru. zkus jestli dá slevu třeba 2-3tisíce.. ale i kdyby ne tak se to vyplatí.
ja som dneska bol za majitolom jednej peknej zachovalej stovky aby spustil cenu lebo nie je v takom stave aby mala cenu 15 000 Sk bolo by tam treba menit blatniky predne ,prahy nastriekat aj s prednymi pravymi dverami a samozrejme aj tie blatniky ale na druhej strane ma ND na naplnenie vlecky za afto :-) cenu by som si predstavoval dako za tu stovku 6-8000 Sk a cvo by som potreboval z ND by boli len tie predne blatniky :-) typujem ze by ma ta robota vysla na nejakych 5000 Sk PORADITE MI CO A AKO ???
Já dnes udělal státnice!!!!!!!!!!!!!!! a jak to souvisí se škodovkama? Mám tři krásné měsíce, které strávím úpravama své uŽOFKY!!!!! I´m so fucking happy!
-> Max: taky sem na to zvdavej - kdyz sem mu to popisoval do telefonu rekl jen - to musim videt :-)) prej co jste meil? prahyx? a aj rikam - no snad vsechno mimo predna kapoty a strechy :-)))
já si včera dojel do Kutný Hory pro drakouše, kterej mě tam minulou středu zradil, že jsem musel jet domů vlakem.... :(
myslel jsem že je pumpa v řiti, takže vybaven mechanicky zdatnějším kamarádem, ND a pro případ potřeby i celou pumpou jsem to bez závad na druhej pokus nakopnul - myslel jsem že se po...u, ale už je zase doma a to je hlavní
-> minno: no ono to neni takova prdelka - akryl uz lakyrove odmitaj delat (cemuz se nedivim), ale zase chce to aby ty vodovky udelal fakt poradne - to si chudak da :-)) ja nad nim budu stat jak ostriz