ja som dneska vymenil prednú nápravu na škodule ... namiesto užovkovej so šnekovým riadením je tam M-ko s hrebeňom ... chcelo to pár prerábok, ale inak pohoda
-> Pavel P.: jak nesral...to bylo celý rozebraný když sem to natíral to že je všechno jednou barvou je schválně sem nevěděl jaká jiná se ktomu bude hodit
užezal jsem hlavičky šroubům M6×60 a chlapi mi na to v dílně navařej pléšky abych měl něco na přidělání zahrádky čeho se nebudu bát že se to rozsype a tato uletí
tak dneska mám za sebou ko zetor motoru v honu(un053)...celkem mazec rozebírat motor u silnice...jeden válec totál zadřenej....nebej sněhu tak jsem to dodělal...už chybí jen vana a vycuknout píst s vložkou...to je tak když si šéf do něčeho sedne,pak se to tři dny opravuje
jestli ta pryskyřice na tom nárazníku neztuhne-protože to bylo jak modelína,tak to tý babě v barvách-lakách omlátim o hlavu.A že je ten přední nárazník ibez mojí dnešní práce dost tvrdej...
-> petr s: a když mám takovej ten klasickej škodováckej lis(je na obrazkach v Batoj a podobne), kterej má dole výřezy ruznejch prumeru, pujde mi to nebo ne? :o)
Uz se ptam jak čůro, ale protikusy jsem si neutočil :(