dveře vodstrojený světla a maska vindaná,...vlastně celý auto vodstrojený až na přední,zadní a boční zadní vokna....nestejká to pokud tam toho nenastříkáš mrtě...chce to víc vrstev ale nakonec to vypadá dobře
-> Syny: normální syntetikou ani plnič pod tim není ale stim broušenim tý starý barvy sem si dal práci no ale ještě to místama není vono ale jinak myslim že za 550kč to je pěkný
Chudacek, ja treba bych nemel silu tohle zabit, protoze mam morce a krecka a tyhle zviratka sou roztomily, tuhle sem nasel u kamarada asi z jedu poloblbou mysku tak sem ji vzal a odnesl pod strom, proste bych to nezabil.
tak já mám po dnešku auto celý nastříkaný,zejtra ještě musim udělat jeden blatník co měl nákej blbej podklad a hází ted vodlesky na všechny strany tak ho musim znova vobrousit...pak ještě přebrousim přední čelo a nastříkám protože mě zněj stekla barva a pak sem naházim náký foto
včera jsem v deset večer skončil v práci u kamaráda jsme vyxměnili manžetu na poloosách, potom vyměnili jeden svislák. A v jednu jsem šel spát. V devět ráno jsem tam dojel a začali jsme páčit druhej svislák kterej vubec nechtěl jít. A před garáží stála Felda na které jsme začali měnit manžety na poloosách vyndali jsme první poloosu, rozděláme venkovní kloub a zjistili jsme že praskl ten pojistnej kroužek. a bylo 11:40 a za 20minut zavírali v mototechně ve městě 15km odtud. Kurňa a já to stihl. Pak jsme tu polosou smontovalis novou vazelinou a novýma manžetema a pak jsme ještě hledal doma to spodní oko do kterýho se dává ten svislák, protože to puvodní nešlo ani za bohový povolit. A ted jedu na oslavu narozenin. to je zas den.