-> Pavel P.: Tam mám právě tamten,páč sem musel zvětšit díru na stupnici,SANYO ze 73 je nějaký odulý ale asi to budu měnit za něco s kazetou. Jentak mezi řečí,ten clarion je na kolika?
-> Pavel P.: Tys ho poznal? Nekecej! Ale rozdíl,co? Podle něj jsem si vyrobil díly na ten deatomizovanej od švagra,co ležel v kotelně a tenhle jsem dodělal přesně po roce...
Rekonstrukce panelu,nový vruty (samozřejmě jednoduchá drážka) a podložky,rozborka čelíčka a odrbání prkýnek od staré tapety,nový polep falešné tapety,celková očista.
-> FORM: neverim....proste neverim zeby sa to tam dostalo a aj ked...pri najhorsom ich rozoberiem ...me tieto tlmice treba len doccasne netrba sa nad tym az tak zamyslat
Syny 04.02.08 23:54:22 napsal: -> Rabbit: Mno tak komu se nekdy nezasekla flexa tak s ni pomalu nepracuje... Tovis levny kotouce sou svinstvo... Prasknul :)me prasknul ve velky rozbrusce 230-tka kotouc a kurva s mou muší váhou sem mel co delat abych nevzlítnul jak se to seklo
-> gabo00000: jinak musím uznat že nejen ta skříňka, ale i celá dílnička je super... něco takového by se mi líbilo...věechno potřebné na dosah ruky... jen kdyby byl čas si něco takového udělat...