Proud je totiž přímo závislý na rychlosti drátu. Podle rychlosti drátu svářečka už sama dodává potřebný proud. A aby to nebylo tak jednoduché tak stabilnímu oblouku při určitém napětí odpovídá jenom úzký rozsah proudu.
Při zvyšujícím proudu se zvyšuje i průvar, ale při zvyšujícím napětí se zvětšuje šířka svaru a snižuje průvar.
Když se podíváš na ty body na nápravnici tak uvidíš, že drátu se natavilo moc (moc proudu), ale nenatavilo se okolí sváru (malé napětí). Tím pádem máš několik možností jak to napravit.
1) Zvednout napětí a přenastavit proud.
2) Pokud svářečka už nedisponuje dalším stupněm tak musíš změnit průměr drátu na menší.
-> Nwkt: Pro mě to taky není problém takový držák vyrobit. Nakreslím a vypálím v práci na laseru, a zase ten "občas drzý" ohraňovák naohýbá. Nevýhodou tohoto držáku je občasné drnčení když se dostane motor pod otáčky (kontakt trubky výfuku s příčkou - jinak si to nedovedu vysvětlit).
tak já sem dneska kpnečně umil autí, vyměnil se komplet vefuk a započal sem odstrájet garde ( do toho sem eště stih na posledni chvilku přiletět do práce, abych zjistil, že mám dneska volno )
vcera a dneska jsem vyvarel feldu v kombajnu a menil blatniky.. neveril bych jak extremne muzou bejt shnily 5.vrata.. ty me daly.. a konecne jsem se dostal k nalakovani korby delnika..
sem dnes konečně na pěškovy vymil podběhy a spodek co bylo bláto od předchozího majitele a učinil sem zavratné zjištění když vylezlo slunko cestou z práce= mám na tom dokonce i tonovaný okna
to All:njn,mám jednu cimru,garáž žádnou(jen jeden přístřešek),jednu půdičku a k tomu 6 aut a tak další 4 v nd.....někam to dávat musim...to co je v pokoji jsem nestihl ještě odvést na půdu a tak se to tu za poslední měsíc nějak nahromadilo