skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
je to trochu sprzněne tim předkem ale těch cop jezdi s těmahle blatnikama už se moc nevidi
-> M@rtin: Tak to je opavdu nádhera! Volha M21 a navíc jedna z prvních. Když u ní vidím toho dědu, tak to vypadá na prvního majitele, který si ji hýčká celý život a jednou za rok, na dušičky, s ní objíždí hřbitovy. Možná ani netuší, co má za vzácnost.
-> M@rtin: tak to je fakt nádhera - já potkal podobnou (předpokládám že je to stará Volha - carevna) u nás v Brandejse - seděl v tom starej děda - já ho potkal v oktávce a stejně děda seděl tam půl metru nade mnou 

-> lukáš008: nápodobně
-> Bohyn: koukám tady taky někdo byl na vekolepý výstavě v lysý
Jinak pod pojmem tunig show si nepředstavuju 3 auta zavřenýv moc neodvětrávaný místnosti s nastartovaným motorem a hudbou tak nahlas že se to prostě nedalo vydržet

Jinak pod pojmem tunig show si nepředstavuju 3 auta zavřenýv moc neodvětrávaný místnosti s nastartovaným motorem a hudbou tak nahlas že se to prostě nedalo vydržet

-> Bohyn: ten není na prodej má svářečskou školu a ty letáky sou k ní
-> RON: já myslim že tam bylo pouze číslo na majitele
-> Bohyn: ja jsem to na origo tlumicich na zadku mel nastrikany taky... btw za kolik byl ten MTX?
jen u těch podběhů se mi nezdá ten stříknutý tlumič a rameno přece při výrobě se vše montuje po laku

ted sem byl v práci dát si na dilnu rapida abych moh o víkendu kutit a co na lakovně nevidím, no zůstal sem čučet, top stav, majitel chce nejaký retuše na laku, fakt paráda
a tomudle sem málem s rampušákem nestačil

-> petr s: -> Martin33: přesunuto
-> radek: To je obludárium
-> radek: tak to je hustý:d ještě by to chtělo dveře

-> radek: řekl bych že sem určo ne
1majitel najeto 27tis.km dneska v životickych sadech děda řikal že jel ted cca po měsici že se bal že nenaskoči
my jsme v nedeli u TESCA potkali bily eMko... docela peknej lak (zblizka stetka) ale z dalky luxus ;)
-> Zdeněk.: u nas v meste na sidlisku je biela 120 L a na boku ma polepy///// TURBO SPORT /////
ale tie polepy su tvarovane okolo toho oblukoveho falcu pod sklom dverí
ale tie polepy su tvarovane okolo toho oblukoveho falcu pod sklom dverí
-> pitrs-84@: neprehanej
-> Rasta: takovich fotek mam plnej komp tady patri SKODARNY
-> zedd: takže spíš obluda
, ale ta samolepka přes celý čelo vzadu tam musela být dlouho, proto jsem si myslel, že by to mohla být nějaká "lepší" sportovní verze

tohle jsem dnes potkal byla to origo Škoda 130 SPORT nebo jenom nějakej bastl
vzadu pod světlama samolepka ŠKODA SPORT
vzadu pod světlama samolepka ŠKODA SPORT
-> suri: nevadi ... dakedy vinde... :)
-> tomo-hladač kilča: a rád by som dal aj viac fotiek no nedalo saa fotit nebol cas
-> suri: uz ti vcerim :)
-> tomo-hladač kilča: nie videl som aj zelenú 100L krásnu dvoj okú to len tak aby si veril že toho jazdi dosť
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování