skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tampajs: docela by potěšila aktuální fotka,,, tohle byl jeden z mála kousků kterej se mě mezi feldama fakt líbil
-> tomaso435: Žije furt viděl sem ji minulej tejden.. Vypadá podobně možná líp

-> maca: ještě žije? a jak vypadala?
-> tomaso435 27.12.08 17:18:17: před půl rokem jsem ji viděl na Smíchově

-> mb136gl: ok
-> tomaso435: už som zmazal

-> mb136gl: tak kdo jí mázneme ? asi já co 

-> tomaso435: bol som prvý

-> MATTESS: ty kola to je hit dobovej,,, před 3ma rokama to tak měl každej tuning... zda s tím jezdí nevím,, je to jezda z fotek z nějakýho tuningu asi tak 3 roky zpátky.. tady je kdyžtak i předek,, myslim si že je to jedna z mála povedenejch a nedomrvenejch,,,
trošku předělat zadní nárazník, kola aby nebyla ven z kastle (nebo s tím válcuje silnice?) a docela by to šlo
neukamenujte mě, není to ani serie ani vobluda ale myslim že jakási libovka jo,,alespon podle mě ty udělaný 5 dveře stojej za povšimnutí,,, .... kdyžtak máznu
když už tady -> skodaKE: nakous ty 148ky tak přidám jednu co má známej...cca před rokem komplet dělaná...
-> skodaKE 26.12.08 12:08:55: nebylo by víc fotek?? 

-> Embeso: no sakra Nučickou mám 5minut od baráku a litra jsem tu ještě neviděl...

Danster 22.12.08 10:43:03 napsal: → tomo :(( nemehlo )):: Tady máš ten odkaz na tu s tou bílou střechou tady má ještě starý značky hundertgang.spc-net.cz/…i
ewtopic.php?…Duri,Danster sem ten odkaz na tu modrou z hundertgangu dával už před tím,tak koukni o pár přispěvků niž pod toho malucha v kábru.jinak já jí blejsknul tady:
no to je skor libovka z lesa-majitel ju vyuziva na polovacky... chuda
-> Embeso: Myslis, ze dotycny s tym taznym na PAv100 ma k tomu aj PAva?Kurnik to tazne by sa mi mooooc hodilo, mam prives ale tazne neee.A nikto nema vykres ani ziadnu dokumentaciu. Vacsina povodnych taznych je davno v haji. Heeelp
Ak si pamatas, napis mi prosim do sprav kde si to fotil.Vdaka
Ak si pamatas, napis mi prosim do sprav kde si to fotil.Vdaka
Embeso 23.12.08 18:29:41 napsal:
Proto jsem sem tu fotku ani nedával,je to asi
nějakej paskvil
a prej jich vyrobili víc…
Ale jen reaguju na to co napsal Embeso
myslim to ve vtipu samosebou že MBX není paskvil 
Proto jsem sem tu fotku ani nedával,je to asi
nějakej paskvil

Ale jen reaguju na to co napsal Embeso

-> Danster: preco "paskvil" ???
-> Embeso: Ten paskvil by mě osobně vůbec v garáži nevadil

havlik 23.12.08 19:26:16 napsal: → Embeso: ale stačí ale víš jak
vim....

fotemyschaak - diverzant s koženou brašnou 23.12.08 19:24:46 napsal: → Embeso: krásná fotka…děkuju.jsou i krásnější fotky libovek,ale ne z ulice,nýbrž ze zámku Loučeň.
-> Embeso: ale stačí ale víš jak 

havlik 23.12.08 18:31:32 napsal: → Embeso: a taky bych jednu takovouhle verzi pro socky uvital ve svém majetku
ale copak?69'a žábrovka nám nestačej....?

-> Embeso: krásná fotka....
-> Embeso: a taky bych jednu takovouhle verzi pro socky uvital ve svém majetku

havlik 23.12.08 18:19:33 napsal: → Embeso: to víš no verze pro socky šetřili tak dali jen dvě dveřeProto jsem sem tu fotku ani nedával,je to asi nějakej paskvil
a prej jich vyrobili víc...

Apple STS Chvojkovice-Brod 21.12.08 21:02:50 napsal: → Embeso 21.12.08 18:25:22: koukám tažné zařízení na Pav 100
, krásný kouskyjj,má ho tam.bohužel teď jsou v ulicích vidět spíš vraky,než libovky,takže čerpám fota z léta a podzimu.ikdyž na Troji vídam nádhernýho rapida i teď přes zimu-bohužel.snad ho co nejdřív odfotim...

-> Embeso: to víš no verze pro socky šetřili tak dali jen dvě dveře
Danster 21.12.08 19:52:22 napsal: → Embeso: jj sklouzáváš tam k těm 69"
ale ty jsou taky hezký
tahle taky nevypadá špatně a co pa to tam mámé v levo v tom rohu že by další 1000covka
Teď mi to připadá že se bavíme jenom my dva
jo,tam vlevo.byla to taky tisícovka,ale nějaká divnááááááááááááááááá.no podivej,ani to nemá zadní dveře...:-)

-> Danster: daka

-> Pavel P..: vypada nahodou upe nadherne 

-> Drobek126: jo i z dálky to vypadalo divně s takovym hadrem místo střechy
tenhle vypadá mnohem líp

Pavel P..: To co jsi viděl v Měcholupech je bastl, ale tohle je orgininál Bosmal
podobnej bastl jsem viděl v Měchochlupech na černokostelecký na takovym oplocenym plácku.... bylo tam těhle prcků víc.
tomaso435: Je to originál dovežený z Polska, teď ho asi ale ještě nějakou dobu nebudete potlávat, je nepojízdný...
-> Embeso: Taky sem na něj koukal je to v Dejvicích a je na prodej,ale vypadá moc hezky

-> havlik: Tak teď jsem zase o něco chytřejší
Doteďka jsem taky nevěděl jak to je 

-> tomo :(( nemehlo )):: Tady máš ten odkaz na tu s tou bílou střechou tady má ještě starý značky hundertgang.spc-net.cz/ph
pBB2/viewtopic.php?t=3871&
amp...
-> havlik: Přeshně tohle jsem chtěl vědět... díky
-> David29: jak jako? model 64 s většim usměvem a kapsama pak 66-67 s jinym usměvěm vepředu a kapsama deluxe už mělo od 67 blatníky jako poslední modely 68 už snad mělo vepředu tu lištu s napisem ale uzkej sloupek a model 69 širokej sloupek a lišta vepředu. Mam za to že by to mělo +- sedět fakt si to z hlavy nepamatuju přesně
Heledte, vůbec se v litreh nevyznám... jaký sou modely s úzkym sloupkem, a jaký se širokym..?At v tom mám jasno... díky :)
-> Karlos (WIO46): Tohle bych sem klidně dal www.skoda-limousine.tym.c
z/
Jedna limuzína tu je, na Virtu, o hodně povedenější, leč zatím nedodělaná.
-> Suty: Tak tuhle bych zařadil jinam
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování