-> saskyn2: no a ja to delam tak, ze kdyz vidim, kolik jsem do toho uz nacpal, tak koupim jiny :) ne favo jsem prodal, bylo mi ho lito, nalital jsem s nim175tis.km a 150do nej padlo, ale jen favo... (byl to sluzebak a pul mega melo, kdyz mi nabidl 40k, tak proste slo - 175 na budiku bylo mojich a netajil jsem se s tim, jen nevim, jestli to kupujici pochopil, kdyz mu to prislo hodne :)) feldu opecovavanou a netknutou korozi (v soli nejela), tam jsem dal budiky s tockomerem a diky tomu mela o 50tis.km min, jinak bych ji ani za tech 50tis.kc tenkrat neprodal a to ten favorit byl vrak a felda top, ale bylo to o nejaky rok dyl
Vzpomnel jsem si, jak tu propagujete ta nova auta, tak byvaly kolega technolog vypravel, ze jeho kolega si koupil fungl T613, bydlel s rodici a velmi mu na to auto prispeli, no ale mel penize jen na 14 dni provozu a vyplata dosla, tak zbylou pulku mesice jezdil na kole, nez dostal zase dalsi vyplatu

a to ho jeste rodice zivili a satili. No pak nejak tragicky zemrel pri autonehode

na tom kole ho srazil opilej policajt v ziguliku. A rodice pry v marnici tvrdili, ze to neni on, tak ho museli identifikovat kolegove..../
Hele, ten web jeste jde :)
favorit136.wz.cz/ nejdal jsem s nim byl dole v Italii - v calabrii