Ekologicky smýšlející člověk by chodil pěšky nebo na kole

(a ze jich vetsina jezdi v novejch srajdach...) ale souhlasim, ze jezdit vrakoidnim autem neni dobry napad, na druhou stranu nevidim problem jezdit treba trabantem, kdyz je ve slusnem stavu, no a jako ekologicky smyslejici clovek, bych se priklonil samo k 4taktu a na lpg

O1 je oproti feldě obrovskej pokrok, že je to to samý může tvrdit s prominutím jen debil. Ale samozřejmě jak říkáš OII nebo OIII je zase už někde jinde. Stejně tak je ta felda obrovskej pokrok oproti 120 třeba aby se zase někdo necejtil dotčenej. A jasně že nejlepší je nebourat vůbec, ale holt se to ne vždy povede.

Ještě někdo může napsat že tě někdo může sejmout i na chodníku a je vymalováno
Aneb jak si jít tomu svému štěstíčku naproti...

Jako výměnu chladiče asi zase úplně teda ne, to budme realisti, ale minimálně bouda by zůstala bez extra výrazných deformací.
Pak mi teda ale neštymuje proč přitom přibývá běžných drobnějších nehod. Jedině že by teda lidi naučili vhodně bourat a nebo si vypěstovali nějakou speciální odolnost

(coz samo o sobe rika co to je za material) a od chladicovky podel ke stredovymu nosniku v podlaze jde profilovana vyztuha, ktera ma tak 25 kg.

Ok, k tomu asi nemám co dodat

A v tom výčtu si zapomněl na takovou drobnost jako je tuhost skeletu-podlahy atd.
Ještě jednou popřemýšlej o tom co píšeš, jestli auto který má třeba 2x větší tuhost karoserie než ta shnilotina na začátku se ti ve stejný rychlosti takhle zdeformuje a zpřeráží ti haxny. Ale klidně si věř čemu chceš, je to tvůj život

Doufám že tady nechceš tvrdit že to je to samý. Neber si to osobně, nemyslím konkrétně tebe, ale vždycky mě dostávají exprti co jsou schopný tvrdit takovou kravinu že v lepším autě by to bylo stejný. Já nejsem hasič, ale úplně mi stačí když ty auta někdy šrotuju, u tý feldy nevydrží práh pomalu ani to co u toho Passata sloupek čelního okna

. Je to kousek od nás, ráno jsem jel druhou cestou, jinak bych jel kolem.
Z prdele klika tohle..