Jsem utahaný jak guma od trenek.

Jsem utahaný jak guma od trenek.

Dva prahy a dvě výztuhy jsem u něj dnes zabavil, a ještě další výztuhy do zásoby mám od Palinatora (dík moc
). No jo, zásoby dílů na naše miláčky se zmenšují. To abych se naučil dělat klempířinu, a pak si to vohébal a vařil sám.

To ale zas budu jezdit sám, pač ostatní budou mít autíčka schovaný ve vytopeným obýváku, vlastně garáži.

Ať po dlouhém čase vidím taky hezkou škodovku, než přijdu o nervy s nalézáním prorezlin na té mé. Rád bych tě poznal

V sobotu to tam musím nějak dostat, což bude voříšek. Bez STK, bez řidičáku, chtělo by to odtahovku 

Jdu nahrávat fotky z dnešního vyklízení šádiny.
. Dobrou
Musím ji testovat pomalu, i když bych nejradši první den vyrazil okružku kolem republiky
Doufám, že když už bude šáde pojízdná i papírově, tak dáme nějaký větší srázek i s ostatníma z okolí (pokud nezalezou radši do dílny nebo k pívu a televizi)
Tak dobrou noc přeji, a zítra dám vědět, jak jsem pokročil

Budu moc rád. Jakmile budu po STK, budu se věnovat tomu interiéru, tak pak slavnostně přijedu s Šádinkou do KH

Už mě nebaví trávit zimu na motorce.

Alespoň něco ať je origo

Jen mi jde o to, aby to nebylo o půl metru delší, než celý auto
Dělám na autě poprvý v životě, tak o tom prd vím, a radši se ptám. Furt si myslím, že je lepší ten můj šrot vyvařit (prahy+výztuhy) než to hodit do šrotu. Chybí tomu jen STK

Jdu nahrát fotky, i když nad nima už hodinu jen brečím.

Hlavně aby to STK prošlo, to je alfa omega. Tak dobrou a zase zítra večer 

Jo na díry v kastli mám speciální tmel
jelikož nemám svářečku, tak jsem byl nucen nalézt jiné řešení... a tím je ROTABOND HI TEC - výrobce KENT (Anglie) ... jo stál mě skoro 700kč, ale co ten tmel umí!!! Paráda:-)

Jó, nebýt té hnusné ekodaňe, sehnal bych si taky ještě navíc užovku. Takhle jsem ale rád, že mám šádinu, je hlášená na otce, kdysi s ní jezdil, pak ho zlobila, tak si koupil pežota 205, a škodovka měla jít do šrotu. To jsem ale zakročil já, a tak na mě dlouhé 3 roky čeká. A podle toho vypadá. Ale odhlašovat ji nebudu ani kdyby se rozpadla, to radši seženu další kastli, přeházím tam motor, převodovku a zbytek, a jezdím dál
No, a já Vám vše přeji dobrou noc, mě už bolí záda jak z té jízdy do KH na čopříku, tak z válení se kolem šádinky. ak dobrou noc, a zítra zase makačka kolem autíčka. Ale večer tady zas budu, tak něco zítra nafotím, ať je taky aktuální fotka, a večer když tak pošlu
Dobrou noc
Užovky jsou stejně takoví "plnokrevníci" - krásné ladné tvary a když má čtyři oči!?

Ale dnes už to nemá cenu obelhávat STK s tak viditelnýma věcma. To vidí každej uniforma, a když bude mít nablízku STK, prožene mě tam a tam už neprojdu. To už tam radši natlačím montážní pěnu a přetřu kytem. To je ale až poslední záložný plán. Budu se snažit najít doma kus plechu, ze kterýho vystřihnu záplaty, nanejtuju to, překytuju, přetřu pořádně a hotovka. Navíc mě sere počasí, ještě mi zbývá 70% kastle natřít základovkou a pak celou kastli ještě objet válečkem, ale to se za deště nedá. Zítra (vlastně dnes) se vrhnu na kola, sundat, odrbat, natřít, umejt plastovej deklik, a namotnovat. Mám na to jen víkendy a ne všechny, do školy chodím poněkud daleko, takže v týdnu se domu nepodívám. Alespoň mě utěšuje, že za volant se dostanu alespoň v autoškole. Škoda jen, že tam není 120 ale Fábka Hovno To Pojede.