Tak určitě:-) ... a do kapsy mi vsuneš ...jen tak ... jako mimochodem pěknou obálku

To rádio Tesla 813A je můj nejvěrnější společník
Jsem pro srázek a stolek máš luxusní-někdy udělám foto mého mini muzea a pošlu ti ho.
Jo, snad ta STK vyjde, ale do té doby ještě tak 20 hodin práce vidím. Až si někdy budeš myslet, že máš vošklivou škodovku, podívej se na tuhle fotku mojí šáde letos na jaře. To ještě nebyl odrbanej lak z toho plechu pod nárazníkem, ten se dá teď použít místo předního skla, a výhled nijak neomezíš! img7.rajce.idnes.cz/d0702
/.../P1020940.jpg?ver=0
To rádio Tesla 813A je můj nejvěrnější společník při práci na projektech do školy. Přes celou místnost mám nataženou anténu. Taky kdo dnes píše projekty do školy na psacím stroji značky Consul? Spolužáci radši Powerpoint, já su věrný mechanice. Jo, a když už jsme u toho, co říkáš na můj noční stoleček? img2.rajce.idnes.cz/d0202
/.../P1030146.jpg?ver=0 

Jakmile budu legislativně pojízdnej (technicky jsem kdykoli, ale vysvětlete to těm v uniformách) tak nějakej budem muset dát! Veterán srazů na motorkách jsem vymetl už moc, chce to vyměnit koženou bundu a kokosa za dobový oblek nebo flanelovou košili, jawu-čz za škodu 105, a jedém!!!

Já jen nevím kde pak budu brát benzín, protože o vánočních prázdninách ze škodovky asi nevylezu, a budu jezdit dokud nebude sníh až po břicho (břicho šádinky, ne moje)

... mám sice jen plechovou bez elektriky a vybavení, ale jsem za ní vděčný jak blecga.
... původně jsem jí chtěl jen připravit na STK, mno a už jí připravuji 2 roky, ale vůbec mě to nevadí, protože mám s čím jezdit. A moc se těším, až s "Holčičkou pojedeme (někdy) na STK ... městem pojedu pomalu, aby všichni viděly tu Kráááásu:-) ...pořád tam něco vylepšuji...a pomalu kupuji... ted už jsem do ní narval cca 25000 i s koupí, ale pomalu se proměnuje v originální auto, které jiný mít nebude!

Ohledně tvýho autí: eRka sou GOOD. Já sem málem jezdil ve 100vce.