ja som začal zbierať modely od tailanskej firmy bburago v mierke 1:43.
na tejto fotke sú iba bburaga, zbieram modely aj od iných výrobcov.priložím foto
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zberateľské úchylky
prohledat
1434 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 18.05.2009 do 25.05.2025, založil/a mototechna
este nedavny nalez - krabica s vojenskymi... mozem vymenit za nejake zaujimave znacky
pozeram ze tie spz tu dost ficia, tak davam fotku mojho zatisia :)
-> Jawák:
Ten je z tramvaje KT8D5 v plzeňském provedení.
Ten je z tramvaje KT8D5 v plzeňském provedení.
-> srandokan: uvažuji nad nákupem filmů do foťáku a že bych s tím jel fotit do Běšin.Ale to focení by mě vyšlo pěkně draho co jsem se ptal
-> Péďa17: Videl som nedávno v inzercii na bazoši. foto.bazos.sk/inzerat/...
/Predam-plne-funkcny-Zenit
-12s.php Keby si to v dnešnej dobe vytasil niekde na ulici, tak by si bol hneď za teroristu. Ani do lietadla by ťa s tým asi nepustili

-> srandokan: Máš pravdu,měla to pohraniční stráž.
-> Péďa17: Zenit photosniper?
1560 30.08.12 14:20:36 napsal:
I přístrojovka z Karosy 700 přibyla.
Ja mám dve
Ten panel pod pristrojovkou je z čoho?
Ja mám dve

-> castrol:
Jednou možná jo
-> Bobesh:
Ta je z Aukra od někoho z Úpice, stála celých 30 Kč plus pošta, no neber to, když je skoro jak nová.
Jednou možná jo

-> Bobesh:
Ta je z Aukra od někoho z Úpice, stála celých 30 Kč plus pošta, no neber to, když je skoro jak nová.
-> 1560 30.08.12 14:20:19: Hezký,tabule z našího ČSAD závodu 501 HRADEC KRÁLOVÉ
Kdes to vyšpatnil?

-> 1560: ty si fakt ten autobus poskladas 

-> palinator:
Zajímavý... Tak špatně na tom snad ještě nejsem
Zajímavý... Tak špatně na tom snad ještě nejsem

-> 1560:
Je to u souseda, vždycky přijede nějakej zájezd, nafotí si to a zase odjede.
On dělal kdysi na dílně v DPMP, když končil tak si to vzal domů.
Je to u souseda, vždycky přijede nějakej zájezd, nafotí si to a zase odjede.

-> palinator:

-> 1560:
Nechceš trolejbus? Kastle leží 200 m od mýho baráku, je to nějaká 9Tr nebo něco takovýho.
Nechceš trolejbus? Kastle leží 200 m od mýho baráku, je to nějaká 9Tr nebo něco takovýho.
-> castrol:
Jasně, na celej nemám místo ani prachy, ale po částech to nějak dopadne
Jasně, na celej nemám místo ani prachy, ale po částech to nějak dopadne

-> 1560: skladas si pomaly autobus ?

-> havlik:
Promiňte, služební jízda. NENASTUPOVAT!
Promiňte, služební jízda. NENASTUPOVAT!

-> palinator: prodloužená dvojitá jízda:D
-> palinator:

-> 1560:
Dáš to do ložnice a budeš manželce/přítelkyni vypisovat na panel "Chce se mi" "Nechce se mi"?
Dáš to do ložnice a budeš manželce/přítelkyni vypisovat na panel "Chce se mi" "Nechce se mi"?

-> palinator:
No, zatím k ničemu, nemám to jak propojit
Chybí mi k tomu ještě nějaká kabeláž a palubák... Ale jak to bude a vše to nějak propojím (tedy, myslím ty panely a označovač), chystám se to dát do pokoje na zeď, mám ji takovou bílou a nic na ní není...
No, zatím k ničemu, nemám to jak propojit

-> 1560:
A k čemu je to dobrý?
A k čemu je to dobrý?

A ve stejnou dobu i hodiny a nějakej označovač jízdenek 

Poměrně nedávno i jeden vnitřní BUSE panel (zbývající dva si rozebrali jiní kolegové)...
Nevím, co jsem už hlásil a co ne
Už dřív mě přibyl doma jeden BUSE panel, o trochu později i kus palubky z trolejbusu 14Tr...

Už dřív mě přibyl doma jeden BUSE panel, o trochu později i kus palubky z trolejbusu 14Tr...
I u tohohle by mě zajímaly měřítka.. raděj je u Welly nepíšou. Ale na hračky za 69 pěkné provedení..
-> Flasch1994: se to pořád vyrábí a ta stavebnice neni drahá,nějaký polámaný na aukru jsou zbytečný...
-> doking: tj. Na aukru je jich právě dost, ale měřítkem sem si nebyl jistej a nikdo ho, radši, neuvádí

-> Flasch1994: monti systém je 1:48, je to sice nepatrnej rozdíl,ale když to postaví člověk vedle Tatrovky od Kadenu,tak je to poznat,taky o nich přemýšlím,ale tenhle fakt mě od toho odrazuje,já mám rád,když to sedí měřítkem.
-> Yogi55: Ty Liazky jsou monti systém? Uvažuju o nákupu pár kusů, je to 1:43?
-> lokaj: Díky. No z dětství sem měl felicii krátkou červenou, ale roky hraní jí dost daly a nakonec sem z ní prodal kastly a interier za pade, to jediný co zbylo v pořádku
Kombíka mam tak 2 roky toho sem sehnal ze světa aut a tm modrou a kita z aukra. Všechno 100% stav.

Teda ty máš taky moc pěkný autíčka. A koukám, že tam poznávám dost svých takže stejnej vkus, to je fajn.Tu starou hračku krátkou Feliciu jsem chtěl taky,ale tenkrát jako student jsem už měl peníze jen na jednu a tak sem si vybral závodní.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A hlavně se mi u toho crown victoria nelíbí, že není v měřítku 1/43.
-> Radek Retro eLeSo 16.03.12 12:44:21: Ale kvalita zpracování nic moc podle fotek.
A tohle jsou nejnovější příspěvky do sbírky, v kultovkách je poslední dobou velký prd tak sem kouk i jinam, a Alfa 156 z kolekce Hasiči za 135,- a Ford Crown Victoria 03 z kolekce Taxíky světa, první číslo za 49,- no nekupte to

Mno když už sem vytah felcky tak i všechno ostatní. Krom tohohle mam eště pár menších 1:72 ale ty vyndavat nebudu
-> lokaj: mazec sbírka!
(ale nic si z toho nedělej, snad se to dá léčit
)

(ale nic si z toho nedělej, snad se to dá léčit

-> lokaj: WOW parádní sbírka, to se mam eště co učit. Ale s těma Felicia jak řikáš tak taky něco mam
WMA - navigátor :): Plast sa časom zmenil, je taky modrozeleny, ale na fotke vyzera byt uplne zeleny. Ty mas zachovalejsiu a este aj s krabickou
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Mas pravdu, uz zalozim kartu, len nemam vsetko nafotene, musim si na to najst cas konecne

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Mas pravdu, uz zalozim kartu, len nemam vsetko nafotene, musim si na to najst cas konecne
kecal bych, ale myslím si, že je první na autě. To spíš ten nápis sehnal jako náhradní díl v Mototechně kdysi někdo místo toho s tím velkým 130 L.
-> lokaj: Značka nemusí bejt první na tom autě ne?
Byl tady na této Škodovce. Kdysi opečovávaná výkladní skříň, která teď jezdí jen pro díly a na pole..Podle toho taky vypadá-ale zhnilá naštestí ještě není. Podle značky je to modelový rok 1987, což mi s tím štítkem nesedí. Ale to je fuk.
Objevil jsem na jednom autě tento vzácný štítek Škoda 130 L v původním provedení. To už je rarita. Utřít sem to musel vlastním tělem..