Hlavně taky nesmíš moc brát vážně všechny věci co se píšou na webu (tedy ty mnou podepsaný
) Ono hodně lidí by to tu nemělo brát tak vážně...chápeš jak to myslím? Je to z 80% zábava...nic víc...
skoda.virt.cz
odkaz
Hlavně taky nesmíš moc brát vážně všechny věci co se píšou na webu (tedy ty mnou podepsaný
) Ono hodně lidí by to tu nemělo brát tak vážně...chápeš jak to myslím? Je to z 80% zábava...nic víc...

Jen se mi nelibi kombinace problemy a chlast, pac z toho temer vzdy vznikne pruser... Je jedno jakej, ale nejakej je temer vzdy... Ale zas to neni tak ze bych pohrdal vozirockou za ucelem oslavy zivota
Jenze to sou vetsinou v hlave jiny veci nez problemy a proto to nema vetsinou konec jako jiz zminovana spatna kombinace...
Jen nesnasim vozraly lidi ktery delaj bordel to je vse... Mam proste svuj postup jak se dostat z krize a to mi staci...
Ostatni at si delaj co chti, pokud se to nijak netyka me tak je mi to jedno...

mam radost a dobrej pocit že jsem součástí tohodle spolku 

nemam potřebu být sám, naopak potřebuju to pořádně probrat s lidma, abych se dozvěděl svoje chyby stejně tak názor z druhý strany. Potřebuju se pak strašně ožrat, v noci jí volat a otravovat smskama
, aby mi to pak druhej den štvalo a takhle to udělat pár dní, víkendů.. a pak se to postupně spraví.. Dozvím se pravdu, realitu, další názory, utříbím si svůj. Nejhorším řešení samoty je zůstat s ní sám.
ako si sedia na lavicke a popijaju alkohol...ale tak, casom ich to prejde, aj my (myslim ako skupina triedy) ze sme boli vonku a ked sli policajti tak sme pomaly ze nie do kriku sa skovavali, ale to prejde, staci mat parkrat spatnu skusenost a pak uz si to uvedomis, ja som si tka povedal 2-3piva a staci, a podla toho sa drzim a nech sa ty ostatny aj ozeru tak ze ich bere sanitka, ja stym nechcem mat nic spolocne...ale ked to dakto vyhladava tak nech, pokial ma stym neobtazuje

Prostě ti najednou zbude víc času na hospodu
tak toho musíš využít

to není o zákonech ale spíš o vychove

já si dám maximálne 1-2pivka s kámošema nebo tak, ale abych se soustavne cilene ožíral a myslel si že život bude hezčí a bez problému tak to ne .. jsem jakej jsem a sem za to rád, nikomu alkohol neberu, at si kazdej chlastá treba od rána do večera, me se jen stačí projit mestem a videt ty ožralý decka 13-15+ jak jsou dospely a delaj bordel ... copak z nich asi jednou bude?!

Vlastne sem se ho ani na nic neptal, jen mi stacilo kdyz vedel o cem mluvim kdyz sem se ho ptal 

Proste sem si zacal davat pozor a kdyz najednou ona zahadne nemohla ven, tak sem zavolal kamosovi jestli nepude na pivo a on zrovna nahodou taky nemohl a podobne...
Pak sem za nim prisel a na tvrdo sem se ho zeptal jak se mu libi s moji holkou, ze mi vsechno rekle (pritom ona mi nerekle vubec nic) a on uz akorad ze to je jejich vec a podobne - takze se v podstate priznal sam 

Ja do telefonu nikomu nelezu - pac je mi to uprimne jedno...

ted to musim povinne sledovat, no casto u toho usnu, ono to je tky nekdy jedinej spanek za den....

Ja cizi mobil beru jako jeho soukromou vec a je mi uprimne jedno co tam dotycnej ma... Ovsem to same ocekavam od okoli...

Ukazovala mi to sama a zrejme spolihala na to ze kdyz ma prichozi SMS od nejakeho cisla, ze me nedojde o co jde... Ale bohuzel pro ni doslo 

Ja sice taky, ale ja jedinej sem se s tim vyrovnal naprosto v poradku... Sice to na me ta moje ex porad skousela, ale uz sem na ni z vysoka kakal 

Je to těžký, já to sám znám, ale když si to fakt uvědomíš, bude dobře 
Tohle se nedělá..teda předpokládám, že váš vztah za něco stál, nebyla krize atd.. tak víš, jak takovýmu člověku vytřeš zrak? Ne tím, že budeš fňukat, ale že jí ukážeš, že tě tohle nepoloží a máš na mnohem víc, než se kvůli ní trápit..