a navíc stejne nic nevyřeší
skoda.virt.cz
odkaz
a navíc stejne nic nevyřeší

-> Syny:

Akorad ze nevim proc bych mel okamzite delat voziracku v hospode a pak delat nekde bordel nebo naky kraviny... Proste sem se z toho vzpamatoval doma, nebo sem si sjel pokecat skamosema, nebo sem si vecer sjel na vyhlidku kde sem byl treba 2hodiny a premejslel o zivote dymajic cigara... A bylo mo fain...

Proste jak rika Tom.t je to hlavne o duvere a nekoho hlidat, nekomu vyhrozovat nema cenu... proste nechce Te, tak ma smulu
ja mel super holku se kterou jsem byl 5 let, ale schodou okolnosti a moji povahy jsem o ni prisel :/ po 4 letech jsem nasel takovou, ktera ma podobne zajmy (i auta :)), ktera je do me fakt zamilovala a jen me nevyuziva, ted jak jsem byl nemocnej tak mi prinesla tolik leku... jedine o cem jsme se zatim pohadali bylo, kdo je vic mazlivejsi
je fakt, ze 2 mesice je kratka doba, ale ja udelam skoro vse, aby nam to vyslo, zbytek zalezi na ni...
A každý pak v opilosti udělá nějakou kravinu. (a tim hned nemyslím řízení v opilosti, ale prostě něco "na truc")

ale problémy by sa mali riešiť, len je niekedy ťažké nájsť niekoho komu sa dá veriť...

do dochodku myslim máme čo robit 

a jedny dvere odmontujem a bude to taky "pseudo rapid"

ja už nič viac nehľadám len tuto kolegovi sa snažím pomôcť

ne, nemam, ale viem ze sa volala karin

aspon číslo tel. od nej máš ?

a najlepsie bolo, ked som sa spytal ze preco rapid, a ona: no tak vies, to sa neda opisat, ono to auto je take hranate, komunisticke a zaroven krasne sportove...no to su reci! tak ako sa patri! 

a nie cukríky rozdávať

, a prid si dakedy po ten citatelsky bo mi kvasi na intraku

ale co, predychal som a uz je to "v pohode" obcas si na nu spomenem, ale len v dobrom a to je to pekne...